«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

3.10.16

Το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" διοργανώνει καθαρισμό στον αρχαιολογικό χώρο Ακοβίτικα Μεσσηνίας

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον" διοργανώνει καθαρισμό στον αρχαιολογικό χώρο Ακοβίτικα Μεσσηνίας.
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, το "Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον", σε συνεργασία το Δήμο Καλαμάτας, τον τοπικό σύλλογο "Ποσειδών" και φορείς από την περιοχή Ασπρόχωμα, διοργανώνουν καθαρισμό στον αρχαιολογικό χώρο Ακοβίτικα Μεσσηνίας, φτάνοντας έως τις όχθες του ποταμού Άρι.

Ο αρχαιολογικός χώρος είναι από τους σημαντικότερους της περιοχής και βρίσκεται 4 χιλιόμετρα δυτικά της Καλαμάτας. Σώζονται ερείπια ναών και οικισμού του 6ου π.Χ. αιώνα.
Η περιοχή έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία στη Μεσσηνία. Έτσι εθελοντές με τη βοήθεια των μηχανημάτων του Δήμου θα την καθαρίσουν από σκουπίδια και μπάζα.
Σημείο συνάντησης, η είσοδος του αρχαιολογικού χώρου στα Ακοβίτικα Μεσσηνίας, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.oloimaziboroume.gr και εγγράψου στις online κοινότητες του "Όλοι Μαζί Μπορούμε": twitter.com/oloimaziboroume youtube.com/oloimaziboroume facebook.com/oloimaziboroume
Όλοι μαζί μπορούμε και στο περιβάλλον!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου