21.10.16

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ - Φερόμενος ως δράστης πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία

Σκηνές Φαρ Ουέστ με έναν νεκρό εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, με φερόμενο ως δράστη έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία.
 
Σκηνές φαρ-ουεστ το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην περιοχή.
Μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί λογομαχία, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το όπλο του και γύρισε στο σημείο όπου και πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

O δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ονομάζεται Φώτης Μπέλλος και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου της ΧΑ στην περιοχή του. 

Σε άρθρο μίσους σε τοπική εφημερίδα, ο φερόμενος ως δράστης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τρομοκρατία του κράτους του υπουργείου Προστασίας του λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα και της παράλυτης Αστυνομίας της αλλοδαπολαγνίας δεν θα περάσει. Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου