14.10.16

Θεσσαλονίκη: Σάλος από τις ερωτικές περιπέτειες ενός χασάπη – Πιάστηκαν στα χέρια οι ερωμένες του

Σενάριο από ταινία του Χόλιγουντ θυμίζει μια ερωτική ιστορία στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή έναν κρεοπώλη.
Ο 55χρονος άνδρας, όπως αποκαλύφθηκε, εκτός του ότι ήταν παντρεμένος, είχε μόνιμη ερωμένη, αλλά και πολλές άλλες συντρόφους, οι οποίες ήταν συνήθως πελάτισσές του. Φημολογείται μάλιστα ότι τις κερνούσε κρέας με αντάλλαγμα κάποιες ερωτικές στιγμές.
22Πριν από λίγες ημέρες ο κρεοπώλης έκλεισε λίγο νωρίτερα το μαγαζί ώστε να συνευρεθεί με πελάτισσά του στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου του, την οποία είχε μετατρέψει σε ερωτική φωλιά. Όμως, η ερωμένη του, που δεν είχε νέα του ανησύχησε και πέρασε από το μαγαζί. Όταν αντίκρισε την πόρτα κλειστή αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κι άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Εκείνος, πανικόβλητος και για να μην δώσει στόχο στη γειτονιά, της άνοιξε και τότε η ερωμένη είδε την άλλη γυναίκα.



Τότε, η ερωμένη άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη. Από τα χέρια τους όμως δεν γλίτωσε και ο ίδιος ο κρεοπώλης, τον οποίο χτυπούσαν με τα χέρια και τις τσάντες τους. Όπως ήταν φυσικό, τα νέα έφτασαν στα αυτιά της συζύγου του, που αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για διαζύγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρεοπωλείο παραμένει εδώ και δύο ημέρες κλειστό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου