21.10.16

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΟΛΓΑ

Στο κρατικό νοσοκομείο Αγ. Όλγα της Ν. Ιωνίας, εισήχθη και νοσηλεύεται, εδώ και  μερικές ημέρες, στην ογκολογική κλινική του νοσοκομείου, ο  κ. Πυκνής Κώστας του Σταμάτη, άστεγος και άπορος, στον οποίο διαγνώστηκε όγκος στο Πάγκρεας με μετάσταση στην χολή.

Η διεύθυνση της συγκεκριμένης κλινικής, μετά την διαπίστωση της κατάστασης του ασθενούς και παρά τους πόνους και την τραγική κατάστασή του, κατά παράβαση του νόμου και κάθε ιατρικής δεοντολογίας, καταπατώντας τα στοιχειώδη δικαιώματα των ασθενών, ασκεί άγρια πίεση στον ίδιο τον ασθενή και συγγενείς του  και ζητά από τον απελπισμένο και άστεγο Πυκνή να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και να επιστρέψει στον ξενώνα του Δήμου Αθηναίων, σαν να ήταν σκουπίδι!  

Αυτή είναι η εποχή του νέου Άουσβιτς! 
Η εξαχρείωση αυτή τελεί υπό την ηγεμονία και τα «ιδανικά» του νέου δικομματικού συστήματος και της κατάπτωσης των στοιχειωδών ηθικών αξιών υπό τους Τσίπρα - Μητσοτάκη καθώς και της Ε.Ε της ανεργίας, των κοινωνικών εγκλημάτων κατά των εργαζομένων,  της φτωχολογιάς και των πολέμων!

Καλούμε την Διοίκηση του νοσοκομείου Όλγα να ευθυγραμμισθεί με τα δικαιώματα των ασθενών και του νόμου. Την καλούμε να σταματήσει τις πιέσεις πάνω στον ασθενή να υπογράψει την «οικιοθελή» τάχα έξοδό του από το νοσοκομείο!...
Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο νόμος της ζούγκλας! 
Εάν πεταχτεί ο Πυκνής στο δρόμο θα ζητήσουμε την επέμβαση της δικαιοσύνης. 
Δεν ανήκει στα δικαιώματα της ιατρική επιστήμης ούτε είναι δικαίωμα των διευθυντών των κλινικών ή οποιοδήποτε γιατρών να διώχνουν τους ασθενείς από τα νοσοκομεία. Αντιλαμβανόμαστε τις υφιστάμενες απογοητεύσεις  αφού ο ασθενής είναι άστεγος και άπορος! Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. 
Αλήθεια τι κάνει ο κ. Υπουργός Υγείας;

ΚΙΦΒ       

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου