17.10.16

Το ροζ σκάνδαλο στη δικαιοσύνη, οι διαρροές και τα κίνητρα...

Στο επίκεντρο εμφανίζεται ένας δικαστής που έχει διαφορετική θέση από την κυβερνητική για τις άδειες.

Πόσο πιο χαμηλά άραγε θα πέσουμε με αυτη την ιστορία; 

Ποιος θα παρέμβει να σταματήσει ο κατήφορος; 

Η υπόθεση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ μεγάλη προσοχή. Αναφέρομαι σε αυτή την υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr.
 Ένα ροζ σκάνδαλο και στοιχεία φωτιά που προδίδουν απόπειρα εκβιασμού από σκοτεινά παράκεντρα εν όψει των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Την ώρα που το Συμβούλιο της Επικρατείας καλείται να αποφασίσει για τις τηλεοπτικές άδειες το zougla.gr αποκαλύπτει ένα ροζ σκάνδαλο, στο οποίο πρωταγωνιστούν εν ενεργεία δικαστές που εμπλέκονται και διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην έκβαση κρίσιμων διασκέψεων
Στο επίκεντρο εμφανίζεται ένας δικαστής που έχει διαφορετική θέση από την κυβερνητική για τις άδειες.
Σύμφωνα με το zougla.gr, το οποίο επικλείται πληροφορίες και ντοκουμέντα που προκύπτουν από τις καταγραφές υπηρεσιών του κράτους συγκεκριμένων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) στα τέλη του 2014, προκύπτει ότι υψηλόβαθμος δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας διατηρούσε ερωτική σχέση με παντρεμένη (πρώην) υποψήφια (νυν) δικαστή την οποία βοήθησε παράνομα ώστε να πετύχει στις εξετάσεις της και να ανέλθει στο Σώμα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι πληροφορίες αυτές έχουν διαρρεύσει σε διάφορους πολιτικούς χώρους, αλλά και σε εκδότη, στην υπηρεσία του οποίου απασχολείται πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.
Με τα καταγεγραμμένα ηλεκτρονικά μηνύματα των δύο πρωταγωνιστών (υψηλόβαθμου μέλους του ΣτΕ και νομικού που συμμετέχει στη διαδικασία των αδειών) φαίνεται ότι πέραν της ερωτικής σχέσης, που συνήψαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός βοήθησε στην προσπάθεια της συντρόφου του για την επαγγελματική της ανέλιξη.
Μεταξύ των κρυφών μηνυμάτων, εκτός των ιδιαίτερων στιγμών, συζητούσαν επίσης για δικαστικά θέματα και συγκεκριμένους συναδέλφους τους.
Δεν θα παρέμβει άραγε η δικαιοσυνη;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου