6.10.16

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - «Οδυνηρή έκπληξη» τα "ψίχουλα " της Κυβέρνησης για την αποκατάσταση δημοτικών υποδομών από τις πλημμύρες !

«Οδυνηρή έκπληξη» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας  σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, τη χρηματοδότηση του Δήμου Καλαμάτας με 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές υποδομές, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου. 

Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι μόνο για την αποκατάσταση δύο γεφυρών στο Πήδημα απαιτούνται πάνω από 500.000 ευρώ, ενώ το αίτημα του Δήμου αναφερόταν σε ανάγκες αποκατάστασης ύψους 2 εκατ. ευρώ.
 Επίσης, τόνισε ότι τον ενοχλεί το γεγονός πως όταν συμβεί μία καταστροφή, προστρέχουν δήμαρχοι πολλών περιοχών για να επωφεληθούν, με αποτέλεσμα οι πολίτες, οι οποίοι υπέστησαν την καταστροφή, να μη βοηθούνται όπως πρέπει.
Δεδομένης, όμως, της προαναφερθείσας χρηματοδότησης, καθώς και της διάθεσης στο Δήμο Καλαμάτας ποσών για την καταβολή επιδομάτων στους πλημμυροπαθείς για τις πρώτες βιοτικές τους ανάγκες, όπως και για την αντικατάσταση οικοσκευής, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνέλθει εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 20.00, για να αποδεχθεί τις σχετικές χρηματοδοτήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου