29.10.16

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΘΥΜΟΣ " ΝΕΝΕΚΟΣ " !!! Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ – Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

 Για μια μέρα Πρόεδρος Βουλής διατηρεί για πάντα γραφείο στη Βουλή και έσπευσε να διορίσει την κόρη του υπάλληλο !!!

Polydoras
Με ταχύτατους ρυθμούς κινείται η κυβέρνηση ενόψει της διάσκεψης των πρoέδρων στη βουλή, τη Δευτέρα, για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου ο πρώην πρόεδρος της βουλής, Βύρων Πολύδωρας κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΡ, ενόψει της διάσκεψης των προέδρων στη βουλή, τη Δευτέρα, σε μία προσπάθεια να συγκροτηθεί νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Το πρωί, η κυβέρνηση έστειλε νέο μήνυμα προαναγγέλλοντας πρόταση για πρόεδρο κοινής αποδοχής.
«Δύσκολα θα μπορούσε να το απορρίψει η Ν.Δ.» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επισημαίνουν ότι η εκ νέου άρνηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ θα αποτελέσει θεσμική εκτροπή.
Αναλυτικά, οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν:
«Η συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είναι συνταγματική υποχρέωση των κομμάτων. Η διαρκής μέχρι σήμερα άρνηση της Ν.Δ. να συμβάλει στη συγκρότησή του, αποτελεί θεσμική παρεκτροπή, ιδιαίτερα τώρα, μετά και την απόφαση του ΣτΕ, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το ΕΣΡ.
Όσοι επιμείνουν να αρνούνται να συμβάλουν στη συγκρότησή του, σημαίνει ότι μπλοκάρουν συνειδητά οποιαδήποτε δυνατότητα να μπει τάξη στην ασυδοσία του τηλεοπτικού τοπίου. Τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έχοντας σαφή πρόθεση τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, θα προτείνουν στη διάσκεψη των προέδρων της Δευτέρας, πρόσωπο για τη θέση του προέδρου, το οποίο η Ν.Δ. δύσκολα θα μπορούσε ένα απορρίψει.
Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα ο ελληνικός λαός θα βγάλει τελεσίδικα τα συμπεράσματά του για το αν ο πραγματικός στόχος της Ν.Δ. είναι η συνταγματική ορθότητα ή η διαρκής θεσμική αυθαιρεσία, με στόχο την οριστική υπονόμευση οποιοδήποτε διαγωνισμού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου