20.10.16

Η Ντούβλη κατήγγειλε την αρπαγή του γιου της από τον πρώην σύντροφό της!


Η Ντούβλη κατήγγειλε την αρπαγή του γιου της από τον πρώην σύντροφό της!
Η Ντούβλη κατήγγειλε την αρπαγή του μόλις δυο ετών γιου της από τον εκατομμυριούχο πρώην σύντροφο της στην πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα
 
hmarianatoublh11Την αρπαγή του μόλις δυο ετών γιου της από τον πρώην Μεξικανό σύντροφο της κατήγγειλε στην πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα η γνωστή από την συμμετοχή της σε DVD pοζ περιεχομένου, Μαριάννα Χατζηαθανασίου- Ντούβλη.
Η γνωστή τηλεπερσόνα συναντήθηκε με τον Μεξικανό πρέσβη στην Αθήνα ζητώντας την βοήθεια του προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν κοντά στο νήπιο παιδί της, το οποίο απέκτησε κατά την διάρκεια της θυελλώδους σχέσης της με Μεξικανό επιχειρηματία. Παράλληλα ζητά την συνδρομή της Ιντερπόλ προκειμένου να εντοπιστεί άμεσα το παιδί της για το οποίο όπως λέει, «δεν ξέρει υπό ποιες συνθήκες ζει και ακόμη εάν είναι ή όχι εν ζωή».
Απρίλιος, 2013.
hmarianatoublh18Ένας φίλος της, που ζούσε στο Μεξικό και σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λος Άντζελες, μεσολαβεί ώστε η Μαριάννα Χατζηαθανασίου – Ντούβλη να γνωρίσει μέσω Skype τον 46χρονο ανύπαντρο Μεξικανό επιχειρηματία Ζοσέ Αλμπέτρο Μασέδο Νοριέγκα.
Ο κοινός γνωστός έχει ενημερώσει τον επιχειρηματία για τον πρότερο βίο της 32χρονης τηλεπερσόνας. Όμως ούτε η ίδια έχει πρόθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο της. Θα του μιλήσει ανοιχτά. Θα του εξηγήσει ότι το έκανε επειδή βρισκόταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση.
hmarianatoublh13Ιούλιος, 2013. Η Ελληνίδα τηλεπερσόνα και ο Μεξικανός επιχειρηματίας ταξιδεύουν αμφότεροι από τις πατρίδες τους έχοντας ως τελικό προορισμό την Αιώνια Πόλη, τη Ρώμη. Εκεί επέλεξαν να συναντηθούν για πρώτη φορά.
Ο επιχειρηματίας κλείνει σουίτα στο Rome Cavalieri το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Montemario και προσφέρει θέα στη Ρώμη και το Βατικανό.
Αρχές Σεπτέμβρη του ανακοινώνει ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα γιατί ο γιος της από τον πρώτο της γάμο θα ξεκινούσε τη νέα του σχολική χρονιά.
hmarianatoublh15Ο επιχειρηματίας μη μπορώντας να αποδεχθεί τον προσωρινό αποχωρισμό, της ζητά να μείνουν μόνιμα στο Μεξικό και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, με την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα έκανε όλα όσα χρειάζονται για να επισημοποιήσει την σχέση τους.
Το ζευγάρι συγκατοικεί στο πολυτελές διαμέρισμα του επιχειρηματία στο Μοντερέι. Στην ίδια πόλη εδρεύουν και οι επιχειρήσεις του. Ο Ζοσέ Αλμπέτρο Μασέδο, σύμφωνα με την σύντροφο του προμηθεύει με βιομηχανικό υλικό μεγάλες επιχειρήσεις.
hmarianatoublh17Στο μεταξύ, ένα πρόβλημα υγείας καθιστά δύσκολη την επιθυμητή και από τις δυο πλευρές εγκυμοσύνη, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της.
Κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα του προτείνει να καταφύγουν στη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο επιχειρηματίας θα συμφωνήσει να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσουν ένα παιδί αμέσως μετά την επιστροφή τους στο Μεξικό. Το ζευγάρι κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα με την οικογένεια της 32χρονης και την Πρωτοχρονιά ταξιδεύει και πάλι στη Ρώμη. Κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην Αιώνια Πόλη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος. Το χαρμόσυνο νέο ανακοινώνεται έπειτα από λίγες μέρες στις οικογένειες τους.
hmarianatoublh16Το παιδί θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 σε ιδιωτική κλινική στο Μοντερέι, παρουσία και του 9χρονου τότε γιου της από τον πρώτο της γάμο και τίποτα δεν προδίκαζε τα όσα θα επακολουθούσαν. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 32χρονη, τα προβλήματα προέκυψαν από την παθολογική ζήλια του επιχειρηματία προς το πρόσωπο της. Ως αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ρήξη στην σχέση τους και τα πράγματα να οδηγηθούν στα άκρα.
Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Μαριάννα Χατζηαθανασίου ταξιδεύει μαζί με τον 10χρονο γιο της από το Μεξικό στην Ελλάδα γιατί θα ξεκινούσε η νέα σχολική χρονιά, αφήνοντας όλα τα πράγματα της στο διαμέρισμα στο Μοντερέι. Σκοπός της ήταν να επιστρέψει στο Μεξικό έπειτα από περίπου ένα μήνα, προκειμένου να περάσει χρόνο με τον μεγάλο της γιο και την οικογένειά της στην Αθήνα. Όταν όμως ζήτησε από τον σύντροφο της να της κλείσει το αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει στο Μεξικό, εκείνος την παρότρυνε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες με την προοπτική να διατηρηθεί μεν η σχέση τους, αλλά εξ αποστάσεως, χωρίς να προχωρήσουν σε γάμο, κάτι που εκείνη δεν δέχθηκε.
hmarianatoublh11Στην αναφορά – καταγγελία της προς την Πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα, η Μαριάννα Χατζηαθανασίου αναφέρει: « Ζήτησα από τον Jose Alberto Macedo Noriega να με βοηθήσει να επιστρέψω στο Μεξικό, κοντά στο νήπιο παιδί μας, όπως είχαμε συμφωνήσει. Εκείνος όμως έλεγε όχι. Μου επέτρεπε να βλέπω το μωρό μου μέσω skype. Διαμαρτυρόμουν ασταμάτητα με την ανεξήγητη, απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ξαφνικά, τον Δεκέμβριο 2015 μου είπε τηλεφωνικά ότι «δεν θα βλέπεις το παιδί ούτε μέσω skype» και διέκοψε κάθε επικοινωνία».
hmarianatoublh14Το ζευγάρι με τον μικρό γιο τους και το παιδί της Μαριάννας από προηγούμενο γάμο της
Η Ελληνίδα τηλεπερσόνα ισχυρίζεται στην αναφορά της προς τον πρέσβη του Μεξικού στην Αθήνα ότι το παιδί της έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον σύντροφο της.
«Ο σύντροφος μου αποσκοπεί στην βίαιη γονική αποξένωση μου από το νήπιο παιδί μου» σημειώνει και ζητά από τις αρμόδιες αρχές του Μεξικού να ενεργήσουν άμεσα για να εντοπιστεί ο γιος της και να έρθει σε επαφή μαζί του. Μιλώντας στο protothema.gr η Μαριάννα Χατζηαθανασίου αναφέρεται σε «απαγωγή και βίαιη κράτηση του γιου της» ενώ ζητά την παρέμβαση της Ιντερπολ προκειμένου να εντοπιστεί και να της παραδοθεί το παιδί της.

 

Radio.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου