6.10.16

ΑΠΟ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ»ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Διάβασα το πρόγραμμα για το θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία και στάθηκα σε να όνομα εισηγητή.
Σε αυτό του κατ ουσία διαχρονικού με όλες τις κυβερνήσεις διευθυντή του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ Βαγγέλη Ιωάννου.
Διάβασα έκπληκτος και ξαναδιάβασα πολλές φορές ότι ο Ιωάννου θα είναι εισηγητής με θέμα…  «Ο Αθλητικός Τύπος στη δίνη της Κρίσης»!!!
Θα μιλήσει δηλαδή στο σχολείο του ΠΣΑΤ για την κρίση που ισοπέδωσε το χώρο μας ο Βαγγέλης Ιωάννου;
-Θα μιλήσει αυτός που δεν έμεινε ούτε 24 ώρες άνεργος;
-Θα μιλήσει αυτός που με το που έπεσε  το μαύρο στην ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα ήταν κουμάντο στην παράνομη  ΔΤ (Δημόσια τηλεόραση) με τις αβάντες της Άννας Καραμανλή δηλώνοντας της ότι είναι δεξιός όπως λέει η ιδία ,έκανε τον διευθυντή και έβγαζε πρόγραμμα και χρησιμοποιούσε και δημοσιογράφους σε μεταδόσεις παράνομα και έκανε  τα μαγειρέματα στις προσλήψεις; Τα ξεχάσατε η πάθατε …αμνησία;
-Και ενώ έκανε όλα αυτά η πλειοψηφία των συναδέλφων ήταν απέναντι στη Μεσογείων στην ΕΡΤΟΠΕΝ και πείναγε ασχέτως αν μετά έγιναν όλοι μια αγκαλιά!!!
-Θα μιλήσει για την κρίση στο επάγγελμα ο Ιωάννου που ενώ συνάδελφοι μας εμμέναν στο δρόμο αυτός ήταν διαχρονικά βολεμένος και πρωταγωνιστής σε όλα όσα έγιναν στην ΕΡΤ από πριν κατά την διάρκεια του μαύρου ,με την μαϊμού ΔΤ την ΝΕΡΙΤ και με τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι ΕΡΤ.
Και ενώ έχει το…θράσος να μιλήσει για την κρίση ,την ισοπέδωση του επαγγέλματος ο Ιωάννου,καιθα το ανεχτούμε και αυτό εφ όσον ο ΠΣΑΤ δεν ήταν εδώ αλλά αλλού και δεν ασχολήθηκε και δεν ασχολείται με αυτά. Δεν τα αγγίζει όπως την περίπτωση του Παπαχρήστου της ΕΟΕ που είναι  γραφείο Τύπου και βγάζειχρόνιατώρααποκλειστικά στην εφημερίδα που δουλεύει;Και αυτά δεν τα αγγίζουμε; Γιατί άραγε;
Και άντε να τα προσπεράσουμε λέτε;
Δεν μπορώ όμως κύριοι συνάδελφοι του ΔΣ του ΠΣΑΤ ούτε να τα προσπεράσω ούτε να κάνω τα στραβά μάτια όπως κάνουν άλλοι, ούτε να προφασιστώ ότι …έπαθα Αλτχαιμερ!!!
Και εξηγούμε.
Ενέταξε ως εισηγητή στο θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ τον  Βαγγέλη Ιωάννου ο Πρόεδρος του Σωτήρης Τριανταφύλου που ήταν επίσης πρόεδρος που με δική του εισήγηση προ τριετίας (Υπάρχουν τα πρακτικά)πήρε την γιορτή των Κορυφαίων του ΠΣΑΤ από την ΕΡΤ και την πήγε στο καλωδιακό κανάλι NOVA  χαρακτηρίζοντας παράνομη την ΔΤ (Δημόσια τηλεόραση)που είχε και ΄τότε διευθυντή αθλητικού τμήματος τον Βαγγέλη Ιωάννου!!!
Αρα στην παράνομη ΔΤ ,παράνομος διευθυντής ήταν και ο Βαγγέλης Ιωάννου του οποίου την επιστολή-πρόταση αγνόησε τότε ο τότε και νυν πρόεδρος του ΠΣΑΤ.
Και έτσι την γιορτή των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού που την έβλεπε όλη η Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια την βλέπουν μόνο όσοι έχουν συνδρομητικό κανάλι.
Και ενώ αποκατασταστάθηκε η …νομιμότητα και πήγαν από το απέναντι πεζοδρόμιο, από το οποίο έβγαζε πύρινους λόγους αντίστασης ο πρόεδρος όταν ο Ιωάννου ως παράνομος διευθυντής της ΔΤ τον έβλεπε από το παράθυρο , όλοι μαζί μέσα στο κτίριο  εξαγνίστηκε και ο Ιωάννου.
Και έτσι έγινε ο «Ανεπιθύμητος» διευθυντής της ΔΤεισηγητής της κρίσης στο επάγγελμα στο θερινό σχολείο του ΠΣΑΤ.
Και έγινε επισήμως εισηγητής μετά βαΐων και κλάδων για να διαφωτίσει όσους βρεθούν εκεί στην αρχαιά Ολυμπία για την κρίση στο επάγγελμα που δεν ένοιωσε ποτέ.
Κατά τα αλλά ουδείς ασχολείται τι έγινε πριν τρία χρόνια τι λέγαμε και τι κάναμε και η ζωή συνεχίζεται. Σφυρίζουν όλοι αδιάφορα.
Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο αυτή η εισήγηση της αρχαίας Ολυμπίας θα παίξει παρεμβατικό ρόλο στην υπόθεση των δικαστικών διώξεων του μέλους του ΠΣΑΤ και εργαζόμενου στην ΕΡΤ συνάδελφου  Άρη Γάτα κατά πρόεδρου και γραμματέα του ΠΣΑΤ για υπόθεση που καίει κι επίσης δεν την αγγίζουμε και την προσπερνάμε.
Τα συμπεράσματα  και οι κρίσεις δικά σας.

ΥΓ :Εγώ δεν έκανα τίποτα  άλλο πάρα εξιστόρησα συνοπτικά τα γεγονότα.
Για όποιους έχουν …αντιρρήσεις θα χαρώ πολύ να επανέλθω με ακριβείς λεπτομέρειες. 
Χαίρετε κύριοι…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου