3.10.16

Η απάτη με τους κροίσους Ομογενείς που ''ΘΑ'' βοηθούσαν την Ελλάδα

Οι φορολογικές δηλώσεις της Οργάνωσης των ''παπατζήδων'', πιστοποιούν και επίσημα ότι κοροϊδεύουν Ελλάδα και Ομογένεια
 
Ο ''αχταρμάς'' ή Νεοϋορκέζικα ''μεγαλεία'': Οι ''κροίσοι Ομογενείς'', οι πρίγκηπες, ο αρχιεπίσκοπος, οι διπλωμάτες
 
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 ο χορός των ''κροίσων Ομογενών'' (Hellenic Initiative) στο αριστοκρατικό και πανάκριβο ''Waldorf Astoria'' στο Μανχάτταν. Αυτήν την φορά δεν είχε πρωθυπουργό Ελλάδας (σε προηγούμενους χορούς συμμετείχαν Σαμαράς, 2014 και Τσίπρας, 2015), αλλά δεν είχε ούτε υπουργό Ελλάδας (ευτυχώς). 
Είχε όμως... ''πρίγκηπες'' της ''δυναστείας Γλύξμπουργκ'': Νικόλαο και την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ. Είχε και ''μήνυμα'' της Γιάννας Αγγελοπούλου. Εκεί και ο προβεβλημένος πρ. ναύαρχος, ο Σταυρίδης. Οι ''κροίσοι'', που Ιούλιο 2012 πήγαν στην Ελλάδα και δήλωναν ότι θα κάνουν μεγάλες επνεδύσεις (ακόμα τις περιμένουν στην Ελλάδα) και θα ''βοηθούσαν'' τον δοκιμαζόμενο λαό της, είπαν ότι μάζεψαν 2 εκατομ. δολ. στον χορό. Είπαν, ακόμα, ότι έχουν δώσει κοντά 10 εκατομ. δολ. στην Ελλάδα, το 1/3 γιά τον ''πληγέντα από τα μνημόνια λαό'' τα 4 τελευταία χρόνια. Μπορεί οι φορολογικές δηλώσεις της Οργάνωσης να πιστοποιούν τα...παραμύθια τους, δηλ. την διάθεση πολύ μικρότερων ποσών, αφού οι εισπράξεις πάνε κατά πλειοψηφία γιά... επένδυση (στο Χρηματιστήριο και αλλού), γιά ''λειτουργικές ανάγκες'' της Οργάνωσης και έξοδα των... ''κροίσων'', αλλά δεν έχει σημασία. 'Οτι δηλώσεις είσαι, αρκεί να υπάρχουν πρόθυμα και ξεπουλημένα ΜΜΕ στην Ομογένεια και στην Ελλάδα, γιά να αναπαράγουν ''αμάσητες'' τις δηλώσεις (χωρίς έλεγχο) εντυπωσιασμού αφελών. Συμπέρασμα; ''Χλιδάτες χοροεσπερίδες'' γιά επίδειξη πλούτου και ''παρέλαση'' λοιπών κομπλεξικών που ''ψοφάνε'' γιά ''επίδειξη'', αλλά ουσία και προσφορά, ΜΗΔΕΝ.

Γιά μη αφελείς: 
'Οπως μπορείτε να δείτε στην φορολογική τους δήλωση π.χ. γιά τον 2013, όπου φαίνονται και ποσά γιά τον 2012, οι ''κροίσοι'' μάζεψαν (και από εισφορές αφελών Ομογενών στο διαδίκτυο) 3,424,768 δολ. (σελ. 1). 
Διάθεσαν γιά ''φιλανθρωπίες'' σε ''ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανόμενων Ισλανδίας και Γροιλανδίας'' ποσό 861,000 δολ. (σελ. 10). Αλλά είχαν και... έσοδα 8,890 δολ. από... επενδύσεις (1,525,200 σελ. 11 γραμμή 11) των χρημάτων (που μάζεψαν από την Ομογένεια και αλλού). 
Και ενώ μάζεψαν από ''εκδηλώσεις συλλογής χρημάτων'' 1,651,778 δολ., δηλώνουν και... ''απώλειες''(!!!) 179,195 δολ. (σελ. 9). 
Παρόμοια ποσά υπάρχουν και στις φορολογικές δηλώσεις 2014, 2015. Το ερώτημα: Τα μούτρα τους κοροϊδεύουν οι ''παπατζήδες κροίσοι'' ή τα παιδιά που πεινάνε στην Ελλάδα;;;


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου