18.10.16

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιεί τελετή υποδοχής των πρωτοετών  φοιτητών, των τμημάτων Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και Φιλολογίας, την Πέμπτη 20-10-2016 και ώρα 12μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Σχολής «Ν.Πολίτης». 

Τους πρωτοετείς φοιτητές θα υποδεχθούν και επίσημα ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής, κ. Γιώργος Ανδρειωμένος, ο Κοσμήτωρ της Σχολής, Καθηγητής,κ.Αλέξιος Σαββίδης,  οι Πρόεδροι των δύο τμημάτων Αν. Καθηγητής, κ. Νικ. Ζαχαριάς(ΤΙΑΔΠΑ) και Αν. Καθηγητής, κ. Βασ. Κωνσταντινόπουλος(Φιλολογίας), Μέλη ΔΕΠ και του Προσωπικού του Ιδρύματος καθώς και οι εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων.Μετά την τελετή θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση προς τιμή των πρωτοετών φοιτητών.
Η υποδοχή γίνεται στο πλαίσιο εγκαθίδρυσης πνεύματος εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας μεταξύ φοιτητών και πανεπιστημιακής κοινότητας, με στόχο την εδραίωση μιας εκπαίδευσης με όραμα ελπίδας και δικαιοσύνης. Μιας εκπαίδευσης που αντιπαραβάλλει στον απρόσωπο χαρακτήρα της σύγχρονης ζωής που έχει παρεισφρήσει και στη βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την αξία της διαπροσωπικής επικοινωνίας και εκπαιδευτικής σχέσης ως μέγιστής και κομβικής σημασίας οντότητα που αναπτύσσεται, σε κάθε περιβάλλον διαπροσωπι­κής επικοινωνίας και μάθησης και γι' αυτό ανταποκρίνεται στις διαχρονικές ανάγκες του ανθρώπι­νου προσώπου δίνοντας ώθηση και νόημα στις σπουδές του εν δυνάμει νεαρού επιστήμονα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου