16.10.16

Η όμορφη έπαρχος… «έφαγε» την όμορφη Μεσσήνια αστυνομικό διοικητή Σαντορίνης


Το ενεργό ηφαίστειο που ακούει στο όνομα «Θεώνη»… έσκασε στη Σαντορίνη και η λάβα του έφθασε μέχρι την Κατεχάκη.

Η εντυπωσιακή και πανέμορφη έπαρχος Σαντορίνης απέστειλε επιστολή (Αρ. πρωτ. 5411) στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στην οποία σέρνει τα εξ αμάξης στην αστυνόμο που είχε αποσπαστεί από την Καλαμάτα για να διοικήσει την Αστυνομία του όμορφου νησιού των Κυκλάδων.
Και όχι όποια και όποια αστυνόμο, αλλά και συγγραφέα. Μάλιστα, η νεαρή αξιωματικός, εξαιτίας της επιστολής αυτής επανέρχεται τις επόμενες ημέρες πίσω στην Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στο Α.Τ Κοπανακίου.
Στην επιστολή, που παρουσιάζει σήμερα αυτούσια η «Freddo», η έπαρχος Θεώνη Λειβαδάρου σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ως έπαρχος Θήρας, με την πλήρη θεσμική μου ιδιότητα, αλλά και ως πολίτης του τόπου μου, θεωρώ πως πρέπει να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα και στο οποίο, αν έχετε την πρόθεση, μπορείτε εκ της σημαντικής σας θέσης να δώσετε μια οριστική λύση. Ειδικότερα, βρίσκομαι στην προσωπικά εξαιρετικά άβολη και δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω πως η δραστηριοποίηση της εδώ διοικήτριας Α.Τ. Θήρας κας Μαρίας Καραγιάννη αξιολογείται καθημερινά ως απολύτως αρνητική για το νησί, από φορείς αλλά και προπαντός από τους ίδιους τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από την αρχή της εδώ παρουσίας της, αλλά ιδίως τελευταίως, συστηματικά και σε καθημερινή βάση δέχομαι προσωπικά πολυπληθείς αναφορές από πολίτες, οι οποίοι την κρίνουν ως εξαιρετικά μη συνεργάσιμη, με έπαρση, απότομη στη συμπεριφορά της, συχνά δημοσίως και ιδιωτικώς αγενή και προσβλητική απέναντί τους. Είναι απολύτως απογοητευμένοι και θορυβημένοι από τη μη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στο πρόβλημά τους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου