«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

18.10.16

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Συνεχίζονται μέχρι 25 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα Δια ζώσης και Διαδικτυακά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου!

Ανοιχτά σεμινάρια  Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  πρόκειται να πραγματοποιηθούν  σε διάφορες πόλεις   από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  στη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου  2016 -2017.    
Η συμμετοχή στα Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  , είναι  ελεύθερη για όλους   ,  ανεξαρτήτως ηλικίας,   σε  δύο εκπαιδευτικούς κύκλους   εξάμηνης διάρκειας  με κόστος    90 ευρώ το έτος ή 50 ευρώ  το εξάμηνο.
Εκτός από διά  ζώσης ,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και διαδικτυακά από το σπίτι τους με το ίδιο κόστος και πρόσβαση σε τεράστια βιβλιογραφία. Πληροφορίες στο σύνδεσμο: https://drive.google.com/open?id=1GdnrgVOnj6t73DoTohHpddXH_tqr7ehI87yYBrOJptI
Περισσότερες πληροφορίες  για   το  Πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα  στο  σύνδεσμο κάνοντας κλικ επάνω στο    goo.gl/8kROp9
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετά την τελευταία παράταση λήγει στις  25  Οκτωβρίου, ενώ  παράλληλα  ξεκινούν τα μαθήματα και στα υπόλοιπα   προγράμματα  επαγγελματικής κατάρτισης  που θα υλοποιηθούν διαδικτυακά και διά ζώσης ,   στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης  στους τομείς της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφίας, Εκπαίδευσης  και Λογοτεχνίας.
Αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο  : https://goo.gl/EZFXbp
Αποστολή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: eprassa@aegean.gr
Όλα τα  προγράμματα των σεμιναρίων  απευθύνονται  σε όλους όσους επιθυμούν  την βελτίωση των γνώσεών τους  απέναντι στις προκλήσεις  και τις δυσκολίες  της καθημερινότητας , εκπονήθηκαν κατόπιν έρευνας αναγκών της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν πραγματική ενδυνάμωση των δεξιοτήτων που ξεκλειδώνουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του βιογραφικού , με την εγγύηση και το πιστοποιητικό κατάρτισης ενός δημόσιου Πανεπιστημίου.
Tα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι:ι 1)  Κατάρτιση στη συμβουλευτική και στο coaching,  2)  Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική,   3) Ειδική αγωγή για εκπαιδευτικούς Συνοδούς παράλληλης στήριξης.
Αναλυτικές πληροφορίες  για  όλα  τα προγράμματα  των  πρωτοποριακών  σπουδών (προγραμμάτων) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στον σύνδεσμο:

                           http://goo.gl/rxvXva                        


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ελένη Πρασσά Τηλ.: 6940911716, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (εργάσιμες ώρες): +3022510-36520
Oι επιμορφούμενοι καλούνται να μελετήσουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ στη διεύθυνση: https://goo.gl/l021ph
Η  απάντηση στην ερώτηση:
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ;
Είναι  ΝΑΙ, εφόσον ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:
ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ: 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
Διαβάστε εδώ πώς δε θα χάσετε την επαγγελματική ευκαιρία:
https://papanis.wordpress.com/2016/09/22/εκανα-εγγραφη-σε-ενα-απο-τα-επαγγελματ/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου