14.10.16

Γιώργος Γραμματικόπουλος: «Στην Μεσσηνία σέβονται και θαυμάζουν την Παναχαϊκή»

Η Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Τσικλητήρα Πύλου για το Κύπελλο Γ΄ Εθνικής. Στην ομάδα της Μεσσηνίας αγωνίζονται αρκετοί Αχαιοί όπως οι Γιώργος Κυριαζόπουλος, Δημήτρης Μικελάτος, Ηλίας Παναγόπουλος, Άκης Κωστή και Γιώργος Γραμματικόπουλος.
Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος μίλησε στο www.patragoal.gr για το ματς της Κυριακής, αλλά και για το σύντομο πέρασμά του από τους «κοκκινόμαυρους»:
«Η ομάδα μας βλέπει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπως όλα τα ματς. Όταν παίζεις όμως με την Παναχαϊκή, είναι σαν να παίζεις με μια μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για την ομάδα, εδώ στην Μεσσηνία και πίστεψέ με, ξέρουν ποια είναι η ιστορία της και την σέβονται και την θαυμάζουν. Έχουν όμως και μεγάλη αγάπη για την ομάδα τους, εδώ στην Πύλο και χαίρονται που θα παίξουνε με μια τόσο μεγάλη ομάδα».
Για το πέρασμά σου από την Παναχαϊκή: «Παρόλο που δεν έπαιξα σε επίσημο ματς, καταλαβαίνεις πόσο βαριά είναι η φανέλα ακόμα και στην προπόνηση. Μακάρι η Παναχαϊκή να επιστρέψει εκεί που τις αξίζει. Τότε ήταν άλλη διοίκηση, δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω κάτι και ούτε θα το έκανα. Το επίπεδο σαφώς τότε, ήταν πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου