1.10.16

Ο εφοπλιστής, τα κανάλια και η Πελοπόννησος

Ποιο ήταν το σχέδιο για την περιφερειακή τηλεόραση

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης που συνελήφθη προχθές το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών Αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, δεν είχε προσδοκίες για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. 

Είχε άλλωστε συγκροτήσει νωρίτερα το δίκτυο HellasNet, στο οποίο είναι διευθύνων σύμβουλος, διασυνδέοντας τοπικά κανάλια της περιφέρειας με τον δικό του σταθμό, Attica TV. 
Μεταξύ αυτών και ένα κανάλι της Πελοποννήσου το οποίο είχε αγοράσει.
 Και ήταν σε συνεννόηση με κορυφαίους πολιτικούς, άλλωστε δεν ήταν μυστικό ότι διατηροούσε σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο κι όχι μόνο... 
Συγκεκριμένα τα κανάλια αυτά είναι:
 Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία). 

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2015 είχε διοργανώσει ειδική τελετή στο Μουσείο της Ακρόπολης για να παρουσιάσει το νέο του απόκτημα, δηλαδή το τηλεοπτικό δίκτυο HellasNet, με παρόντες – μεταξύ πολλών άλλων – τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την αναπληρώ- τρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. 

Στα άμεσα σχέδια του Καραγιώργη ήταν να εκδώσει και εφημερίδα με συνεργάτη του γνωστό δημοσιογράφο. 


ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου