1.10.16

Αν είναι δυνατό. Κι όμως δεν είναι η πρώτη φορά.

Χορηγός το… γραφείο τελετών. Και δεν είναι ο πρώτος
Χορηγοί ποδοσφαιρικών ομάδων υπάρχουν πολλοί και ποικίλοι, αλλά σαν και αυτόν που έχουν φέτος σε μια ποδοσφαιρική ομάδα της Θράκης… ελάχιστοι!
Οι παίκτες της ομάδας του ΚομψάτουΠολυάνθου που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης έχουν,από 1 Οκτωβρίου, ως χορηγός τους ένα γραφείο κηδειών της Κομοτηνής, ωστόσο… ευτυχώς δεν φορούν μαύρα με τον σταυρό στο στήθος, κατι που έκανε στο παρελθόν μια ομάδα του τοπικού Τρικάλων.Πρόσφατα και η νεοφώτιστη στην Α1 Ανδρών Χάντμπολ ομάδα Σεριφάτο Αιγίου απέκτησε χορηγό γραφείο κηδειών αφού ο πρόεδρος της είναι … «κοράκι» στο Νομό Αχαίας.
Ο ΚομψάτοςΠολυάνθου, λοιπόν, αγωνίστηκε με την νέα του φανέλα, στο άτυχο παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε με 1-4, οπότε δεν βρήκε εφαρμογή το γνωστό ποδοσφαιρικό σύνθημα «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας». Από τον αγώνα ωστόσο, που μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αυτό που ξεχώρισε ήταν το γραφείο τελετών «Παπαδόπουλος» που ήταν αποτυπωμένο ως κεντρικός χορηγός επάνω στις πρασινομαυρες στολές της ομάδας.
Μάλιστα η ομαδα εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για το μεγάλο χορηγό: «Ο Κομψάτος Πολυάνθου ευχαριστεί θερμά το γραφείο τελετών Παπαδόπουλος για την υποστήριξη του, τη χορηγία του και την συνεργασία με την ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: thrakisports.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου