27.10.16

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! Α λα Κιμ Γιονγκ Ουν η παρουσίαση της απόφασης του ΣτΕ

Η προπαγάνδα της ΕΡΤ δεν έχει όρια.
Πολύ σωστά χθες το βράδυ ασχολήθηκε η κρατική τηλεόραση με το φονικό σεισμό στη γειτονική Ιταλία  αλλά το γεγονός ότι υποβάθμισε ένα τόσο κρίσιμο για την ελληνική πραγματικότητα θέμα, όπως ήταν η απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του Νόμου Παππά για τα κανάλια, έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο καθεστωτική αντίληψη έχουν οι κρατικοί ιθύνοντες και πως ιεραρχούν τις αντικυβερνητικές ειδήσεις.
Μια παρουσιάστρια που έδειχνε να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός από τα ιδιωτικά κανάλια ήταν τεράστιος, με ζωντανές συνδέσεις και πλήρη ρεπορτάζ.
 Η κάλυψη του θέματος από το  κρατικό κανάλι ήταν τέτοια που θύμιζε τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα που εάν δεν λένε οι δημοσιογράφοι – προπαγανδιστές τις ειδήσεις όπως εκείνος θέλει, τότε… κόβονται.  
Τους πήρε 20 λεπτά για να πάρουν άνωθεν εντολές και να διαχειριστούν την είδηση. 
Και το τραγικό της όλης κατάστασης είναι ότι έπαιξαν τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη τουλάχιστον 5 φορές μέσα σε μισή ώρα, καθώς οι ίδιοι φοβόντουσαν να πουν μια  λάθος λέξη αλλά επαναλάμβαναν τη δήλωση που στρεφόταν κατά των Δικαστών χαρακτηρίζοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς μνημονιακούς. 
Μόνο γέλιο προκάλεσε και επιχείρηση  συμψηφισμού από πλευράς της κα Γεροβασίλη, η οποία είπε ότι λυπάται γιατί με το τίμημα που θα λάμβαναν από τους καναλάρχες θα πήγαινε στους παιδικούς σταθμούς και στις προσλήψεις στα νοσοκομεία!  
Πρόκειται για τη χειρότερη έκδοση της ΕΡΤ στα χρόνια της μεταπολίτευσης! 
Μόνο τα χρόνια της Επταετίας μπορεί να θυμίσει ή για να είμαστε πιο σύγχρονοι τον βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου