14.10.16

Πύρρος Δήμας: Η μάχη της γυναίκας μου με τον καρκίνο

Για την περιπέτεια της υγείας που αντιμετωπίζει η γυναίκα του Αναστασία μίλησε ο Πύρρος Δήμας.

Ο άνθρωπος που χάρισε τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα, μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει η σύζυγός του με τον καρκίνο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: "Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα".
Ο αθλητής της άρσης βαρών ήταν εκλεγμένος βουλευτής επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2012 - 2015. Τι τον οδήγησε στην πολιτική; "Με είχε τιμήσει η χώρα. Σε αυτήν τη χώρα, θα το ξαναπώ, χρωστάω τα πάντα. Δεν ασχολήθηκα με την πολιτική για να εξαργυρώσω τα μετάλλιά μου. Ο κόσμος το βλέπει. Θεώρησα ότι μέσα από την πολιτική μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα", απάντησε ο Πύρρος Δήμας στην Καθημερινή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου