5.10.16

ΦΩΤΟ-Κορυφαία προσόντα για το κορίτσι θαύμα του ΣΥΡΙΖΑ !

Η όμορφη Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου, το Μαξίμου και η Τράπεζα Αττικής... με εμπειρία στη μουσική  και τη διδασκαλία σε Αλληλέγγυο φροντιστήριο μπορείς να γίνεις εκπροσωπος του δημοσίου στην Αττικής και Διευθύνων σύμβουλος σε Οργανισμό:Ποια είναι η όμορφη Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου που τοποθετήθηκε στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής;

Μερακλήδες και κιμπάρηδες με το δημόσιο χρήμα και τις κρατικές θέσεις αποδεικνύονται οι Συριζαίοι, ειδικά με τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο χορός των αμφιλεγόμενων διορισμών καλά κρατεί και από τα τελευταία κρούσματα ξεχωρίζει η τοποθέτηση της κυρίας Στεφανίας Γεωργαράκου – Κουτσονίκου, στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής ως εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου.

Η Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με τα τραπεζικά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάζουμε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η μόνη επαγγελματική της εμπειρία είναι ότι δίδασκε Οικονομικά σε ένα κοινωνικό φροντιστήριο.

Στο βιογραφικό της Στεφανίας Γεωργαράκου–Κουτσονίκου αναφέρεται βέβαια και ανάλογη δραστηριότητα στο SOAS Univercity of London, χωρίς να επιβεβαιώνεται τι ακριβώς έκανε εκεί.

Κάποιοι που έχουν και το μικρόβιο της αμφιβολίας λένε ότι η Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου δεν έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της. Δικαίως λοιπόν θα αναρωτιέστε πως βρέθηκε στο τραπεζικό σύστημα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι οτι η Στεφανία Γεωργαράκου–Κουτσονίκου απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του Μεγάρου Μαξίμου το οποίον είναι λογικό να μην εμπιστεύεται όποιον και όποιον.

Την συγκεκριμένη κυρία όμως την εμπιστεύεται γιατί έχει χρόνια σχέση με «κολλητό» και εξ’απορρήτων άνθρωπο του Αλέξη.πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου