8.10.16

Γυναίκα ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ σε πάγκο Γ΄ εθνικής

Η Ανθούλα Σαββίδου γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε επίπεδο Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Η προπονήτρια κλήθηκε χθες από τη διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Πιερίας ν’ αντικαταστήσει τον Νίκο Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος απομακρύνθηκε από το πόστο του μετά την ήττα με 3-0, εντός έδρας, από τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η Σαββίδου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β, η οποία έχει εμπειρία από την κατηγορία, καθώς πέρυσι ήταν όλη τη χρονιά συνεργάτης του Θεοδοσιάδη, ενώ έχει παίξει και ποδόσφαιρο στο παρελθόν για αρκετά χρόνια, στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Η Κατερινιώτισσα προπονήτρια θα κάνει το ντεμπούτο της, καθώς θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Πιερίας στο παιχνίδι του Βελεστίνου κόντρα στον Ρήγα Φεραίο για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, έχοντας για συνεργάτη της, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Μήθυμη.
Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιώργος Γαβρίδης, αποκάλυψε με δηλώσεις του στο «metrosport» ότι η ομάδα του δεν ψάχνει για προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία στην Σαββίδου. «Θα της δώσουμε την ευκαιρία. Είναι οριστικό. Δεν ψάχνουμε για προπονητή», δήλωσε σχετικά αργά χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ομάδας.
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μετρά μετά από τέσσερις αγωνιστικές μία νίκη και τρεις ήττες και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως η Ανθούλα Σαββίδου θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές της σε νέες επιτυχίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου