29.10.16

Ο «νεκρός» στη μέση του δρόμου ζωντάνεψε ξαφνικά! Η περιπέτεια οικογένειας στην Πάτρα

Σκηνές απείρου κάλλους με δύο γυναίκες να καλούν σε βοήθεια για τον άνθρωπό τους που βρισκόταν πεσμένος στο δρόμο. 
Τα όσα ακολούθησαν τα επόμενα λεπτά, πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν…
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει μια τριμελής οικογένεια αυτό που της συνέβη την περασμένη Τρίτη στην περιοχή της κοινότητας του Κομπηγαδίου. Πατέρας, μάνα και κόρη, πήγαν με αυτοκίνητο σε αγροτοδασική έκταση προκειμένου να μαζέψουν ξύλα για το τζάκι. Μάνα και κόρη κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να στοιβάζουν τα ξύλα τα οποία ο πατέρας της οικογένειας στη συνέχεια θα μετέφερε στο αγροτικό, που είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση, στο δεξί άκρο επαρχιακής οδού παραμένοντας μέσα σε αυτό. Από το πουθενά εμφανίστηκε μια ηλικιωμένη μαζί με μια κοπέλα αρκετά νεότερη και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ζητώντας του συγχρόνως να πάει μαζί τους γιατί σε μικρή απόσταση είχε χάσει τις αισθήσεις του ο άντρας της και βρισκόταν στη μέση του δρόμου.
Ο οδηγός του αγροτικού ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε πεζός διανύοντας απόσταση 200 περίπου μέτρων, στο σημείο όπου βρισκόταν πεσμένος έξω από ένα σταθμευμένο όχημα, ένα άντρας. Μόλις πλησίασε από πάνω του, βγήκε ένας νεαρός, έτρεξε στο δικό του αμάξι, έβαλε μπροστά τη μηχανή, ενώ συγχρόνως ο αναίσθητος άντρας και οι δύο γυναίκες που λίγο πριν καλούσαν σε βοήθεια, επιβιβάστηκαν στο αμάξι με το οποίο είχαν έρθει και τράπηκαν σε φυγή.
Η τριμελής οικογένεια βρέθηκε ξαφνικά χωρίς όχημα ενώ χάρη στο κινητό της κόρης ενημερώθηκαν κάτοικοι του Κομπηγαδίου, οι οποίοι με τα δικά τους αμάξια, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους κλέφτες σε αγροτικό δρόμο. Λόγω της καταδίωξης αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να επιβιβάζεται σε αυτό που ακολουθούσε και να τραπούν σε φυγή…
 
 Εφημερίδα Κόσμος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου