21.10.16

Ο κλέφτης του φούρνου ήταν ο... κοινοτάρχης!

Ο πρόεδρος «ποντικός» συνελήφθη προχθες βράδυ από αστυνομικούς 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της ανατολικής Φθιώτιδας και ειδικότερα οι συγχωριανοί του Προέδρου της κοινότητας όταν έμαθαν ότι αυτός ήταν ο «ποντικός» που είχε ρημάξει στο κλέψιμο το φούρνο του χωριού.
Ο πρόεδρος «ποντικός» συνελήφθη προχθες βράδυ από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οι οποίοι τον έπιασαν στα πράσα και μάλιστα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η είδηση όπως είναι φυσικό έπεσε σαν κεραυνός στο χωριό και τώρα αρχίζουν να ανοίγουν στόματα και να μιλάνε και για άλλες «ιστορίες» με τον πρόεδρο.
Τους τελευταίους μήνες ο ιδιοκτήτης του φούρνου στο χωριό ανακάλυψε ότι συστηματικά κάποιος έκλεβε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Ποτέ όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του.
Τελικά κατήγγειλε το γεγονός στο Α.Τ. Στυλίδας, οι αστυνομικοί του οποίου έκαναν τσακωτό τον πρόεδρο χθες βράδυ μόλις βγήκε από το φούρνο με τα χρήματα που είχαν προσημειώσει και είχε πάρει από την ταμειακή μηχανη.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει αφαιρέσει συνολικά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο πρόεδρος είχε σηκώσει χρήματα τουλάχιστον 20 φορές από το ταμείο του φούρνου.


lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου