14.10.16

ΦΩΤΟ:Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Όλη η σαβούρα ΠΑΣΟΚ και το δεξί χέρι του Άκη

Την πρώτη ημέρα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την παράσταση έκλεψαν οι ηχηρές παρουσίες του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και της πρώην γραμματέως του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Τα δύο στελέχη ασπάστηκαν με θέρμη τον πρωθυπουργό αλλά και τον Νίκο Παππά και όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Ωστόσο, στο γήπεδο του Τae Kwon Do στο Φάληρο συναντήθηκαν ξανά και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σήμερα επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο περισσότεροι κάθισαν δίπλα δίπλα.

Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi και του Χρήστου Μπόνη τους αποτύπωσε.Οι αναπληρωτές υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης και Οικονομικών, Τρύφων ΑλεξιάδηςΟ Τρύφων ΑλεξιάδηςΟ πρώην γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, και πρωτοπαλίκαρο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αντώνης ΚοτσακάςΟ γ.γ. του ΥΠΕΣΔΑ Δημήτρης ΤσουκαλάςΟ πρώην δήμαρχος Πειραιά, Στέλιος ΛογοθέτηςΗ υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα ΤζάκρηΗ πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με τον Αντώνη ΚοτσακάΟ υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης με την Θ. ΤζάκρηΟ εκδότης Ηλίας Λιβάνης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαο ΓκίβαλοΟ πρόσφατα παραιτηθείς γ.γ. Πρώτης Υποδοχής Οδυσσέας ΒουδούρηςΟ υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης ΚουρουμπλήςΟ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος ΤζουμάκαςΟ πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Ασλάνης ενώ όρθιος πίσω του, είναι ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου