6.10.16

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!! Απίστευτο: Ο Καρανίκας έδωσε συνέντευξη για να πει πόσο θαυμάζει την Μενεγάκη


Απίστευτο: Ο Καρανίκας έδωσε συνέντευξη για να πει πόσο θαυμάζει την Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, έδωσε συνέντευξη στο Down Town για να πει πόσο... θαυμάζει την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε τι λέει:
«Είναι όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια τον θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά. Αν ανοίξει κάποιος έναν κατάλογο και πληκτρολογήσει τυχαία ένα όνομα, εννιά στους δέκα θα απαντήσουν ότι είναι φαν της.
Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης.
Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια».
Στο ερώτημα αν την παρακολουθεί μέχρι σήμερα στην τηλεόραση, απάντησε:
«Τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα δικό της κόλπο, μια δική της συνταγή. Την έχετε ακούσει ποτέ να μιλά άσχημα για άνθρωπο; Εκεί φαίνεται το μεγαλείο της. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τότε τα tweets και όλον τον θόρυβο που έγινε για να κάνει νούμερα η εκπομπή της και να γίνει εκείνη, νούμερο ένα. Δεν είπε κουβέντα η γυναίκα. Δεν έχει ανάγκη από μένα για να τσιμπήσει νούμερα. Και αυτό το έχει αποδείξει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου