13.10.16

ΑΙΓΙΝΑ - Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ....ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ !!! Ξαφνικά βρέθηκε DNA του Θ. Λυκουρέζου στο τιμόνι

Πλήρη ανατροπή (λέμε τώρα) στα δεδομένα της τραγωδίας στην Αίγινα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα.
Ως τώρα είχε γίνει γνωστό ότι δεν είχε εντοπιστεί γενετικό υλικό του 77χρονου στο τιμόνι του ταχυπλόοου που διέλυσε τη λάντζα με μοιραία αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo υπήρξε, πριν μερικά μόλις 24ωρα, νέο πόρισμα των εργαστηρίων μετά από συγκριτική έρευνα στο γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο ταχύπλοο που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι υπήρξε DNA του 77χρονου τόσο στο τιμόνι, όσο και στο πηδάλιο του σκάφους, γεγονός που τον τοποθετεί στη θέση του οδηγού.

Το στοιχείο αυτό ανατρέπει τα δεδομένα καθώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των θυμάτων ότι ο 77χρονος δεν ήταν ο οδηγός του ταχυπλόου και πως είναι πιθανό να καλύπτεται κάποιος άλλος. Μάλιστα ήταν πολλοί εκείνοι που έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων το οποίο έχει εξαφανιστεί...

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο δικηγόρος των θυμάτων Αλέξης Κούγιας δήλωσε έκπληκτος από το αποτέλεσμα, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τον εντοπισμό γενετικού υλικού του 77χρονου και πως αντιθέτως εκείνος έχει γνώση του προηγούμενου εγγράφου που μιλάει για το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Δεδομένο πάντως, τουλάχιστον προς το παρόν, παραμένει το γεγονός ότι έχει εντοπιστεί “ορφανό” DNA και μάλιστα DNA που ανήκει σε δύο άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και έτσι το ερώτημα για το εάν υπήρχαν και άλλα άτομα στο σκάφος παραμένει ανοιχτό απ' την πλευρά των θυμάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου