13.10.16

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΗ Η ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ - Απίστευτο! Eστειλαν κατασχετήριο σπιτιού σε νεκρή γυναίκα - Είχε πεθάνει το 2010 αλλά είχε Ε9 και το 2016


Απίστευτο! Eστειλαν κατασχετήριο σπιτιού σε νεκρή γυναίκα - Είχε πεθάνει το 2010 αλλά είχε Ε9 και το 2016

Μπορεί να απεβίωσε εδώ και έξι χρόνια, αλλά η Εφορία την... κυνηγά και μάλιστα της έστειλε και κατασχετήριο. Ο λόγος για μια γυναίκα που όσο ζούσε διατηρούσε ένα μικρό κατάστημα στην Ηγουμενίτσα.
Όταν πέθανε έμεινε ανεξόφλητη στην Εφορία η χρήση της τελευταίας χρονιάς, ένα ποσό περίπου 2.000 ευρώ.
Μετά από έξι χρόνια το ποσό αυτό, με τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους φόρους, έφτασε στις 3.962 ευρώ. Προκειμένου λοιπόν η Εφορία και το Δημόσιο να διασφαλίσουν... τα συμφέροντά τους έστειλαν κατασχετήριο για το σπίτι στο οποίο διαμένει τώρα η μητέρα της.
Το κατασχετήριο έφτασε από το Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων και μάλιστα συνοδεύεται από το Ε9 του τρέχοντος έτους, ενώ έχει πεθάνει από το 2010.
Μετά από έξι χρόνια, το ποσό αυτό, με τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους φόρους, έφτασε στις 3.962 ευρώ!

Εικόνα από το thesproΕικόνα από το thespro

Προκειμένου λοιπόν η Εφορία και το ελληνικό δημόσιο να διασφαλίσει τα συμφέροντά του, έστειλε κατασχετήριο για το σπίτι στο οποίο διαμένει τώρα η υπερήλικη μητέρα της αποθανούσας... Και φυσικά στην ηλικία της δεν γνωρίζει από TAXIS. Ωστόσο κινδυνεύει από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί στο δρόμο!
Απορίας άξιον βέβαια, εκτός από όλα τα άλλα, είναι το πώς η νεκρή βρέθηκε να έχει Ε9 το 2016...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου