13.10.16

Kayla Itsines - Ελληνικής καταγωγής το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram

Η Kayla Itsines είναι διεθνούς φήμης personal trainer, με περισσότερους από 5,3 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους στο Instagram και 7,2 εκατομμύρια στο Facebook. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονται γνωστά μοντέλα και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, που παρακολουθούν τη δουλειά της.
Η 24χρονη ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια ξεκίνησε το ταξίδι προς την επιτυχία και τη δόξα πριν από 8 χρόνια και πλέον έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής. Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης μαθημάτων φυσικής αγωγής δημιούργησε το δικό της οδηγό άθλησης και διατροφής με τον τίτλο «Bikini Body Guides» (#BBG).
«Μόλις ξεκίνησα τα μαθήματα ήξερα ότι αυτό είναι που ήθελα να κάνω, είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι μπορείς να βοηθήσεις τις γυναίκες με το να τις προπονείς».
Το 2014, κυκλοφόρησε μία σειρά ασκήσεων που διαρκούν 28 λεπτά και γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα και το 2015 το πρώτο της ηλεκτρονικό βιβλίο και την εφαρμογή «Sweat with Kayla» που πλέον είναι διαθέσιμα σε πέντε γλώσσες.
Μέσα σε λίγα χρόνια, κατάφερε να έχει θαυμαστές παγκοσμίως. Η διάσημη personal trainer πραγματοποιεί ταξίδια στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία και διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις προκειμένου να συναντηθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε το 2014 στο «Today Tonight» δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει  οι δημοσιεύσεις της στο Instagram απλά να βοηθούν τις γυναίκες αλλά να διαδώσει παγκοσμίως το μήνυμα για καλή φυσική κατάσταση και υγεία.
Η «βασίλισσα» της γυμναστικής είναι υπέρμαχος της μεσογειακής κουζίνας και έχει παραδεχτεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της ότι η μεγαλύτερη της αδυναμία είναι η ελληνική κουζίνα και συγκεκριμένα τα φαγητά που μαγειρεύει η γιαγιά της.
«Το δείπνο είναι το αγαπημένο μου γεύμα μέσα στην ημέρα. Καθόμαστε στο σπίτι μαζί με τον σύντροφο μου. Κάνει πολύ κρύο στην Αδελαΐδα και το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο πιάτο είναι η σούπα αυγολέμονο. Είναι μία σούπα με αρκετό λεμόνι, ρύζι και κοτόπουλο. Είναι το αγαπημένο μας πιάτο και είναι αρκετά εύκολο να το μαγειρέψει κανείς. Ως Ελληνίδα, είναι κάτι σαν παράδοση για εμένα.»
Οι New York Times έκαναν ένα αφιερωματικό άρθρο στην ελληνικής καταγωγής personal trainer υπό με τίτλο «Η Kayla Itsines κερδίζει οπαδούς στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά». Σύμφωνα με τους NY Times η K. Itsines είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram.
Η δημοφιλής ενημερωτική ιστοσελίδα της Αυστραλίας, Advertiser την είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τους 10 ανθρώπους που ενέπνευσαν την Νότια Αυστραλία για το 2015.
Η K. Itsines τιμήθηκε το 2015 με βραβείο από την Ernst and Young Entrepreneur για την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία στην Αυστραλία.
Όπως η ίδια έχει δηλώσει στόχος της επιχείρησης που συνδιοικεί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Tobias Pearce είναι να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται «υγιείς, γυμνασμένοι, δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση».


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου