«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

25.10.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΑΛΟΣ !!! Οι υποψήφιες Miss Bumbum πόζαραν ως Ιησούς και Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

 Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η φωτογράφιση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό Μις Οπίσθια 2016 ως οι 12 Απόστολοι και ο Χριστός στον Μυστικό Δείπνο. Θρησκευτικοί ηγέτες στη χώρα κάνουν λόγο για «βαθιά προσβλητική» φωτογραφία. 
Στο καρέ φαίνονται τα κορίτσια να αναπαριστούν τον περίφημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι με την υποψήφια που μέχρι στιγμής θεωρείται ότι έχει τα καλύτερα οπίσθια να έχει λάβει τη θέση του Ιησού Χριστού.
Ο διαγωνισμός Miss Bumbum διεξάγεται για έκτη φορά στη Βραζιλία και πάντα συγκεντρώνει τα περισσότερα αμφιλεγόμενα σχόλια αν και οι συμμετέχουσες σε αυτό συχνά γίνονται εξαιρετικά διάσημες και στη συνέχεια διαγράφουν καριέρα που τους αποφέρει μεγάλες περιουσίες.
Στον διαγωνισμό αρχικά μετέχουν 25 υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της Βραζιλίας, και τελικά επιλέγονται 15 οι οποίες θα παλέψουν στον τελικό της 9ης Νοεμβρίου.
Μετά το σάλο ακόμα και η Νταιάνα Φεγκουερέντο, η κοπέλα που επελέγη λόγω… οπισθίων να παίξει το ρόλο του Ιησού Χριστού κατάλαβε το λάθος της και πλέον δηλώνει μετανιωμένη.
«Έκανα τη φωτογράφιση λόγω του συμβολαίου μου. Αλλά δεν μου άρεσε και δεν ήμουν χαρούμενη. Δεν μπορείς να παίζεις με τη λέξη «Θεός»» δήλωσε η ίδια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου