6.10.16

Απίστευτη ιστορία !!! Νόμιζε ότι ο εραστής της έκρυψε το sex toy, άρχισε όμως να ... δονείται!

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αναγκάστηκε να υποβληθεί μια 24χρονη Βρετανίδα, η Emma Phillips, προκειμένου να αφαιρεθεί από το παχύ της έντερο ένα sex toy 18 εκατοστών, τον οποίο είχε «χάσει» κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών με τον 29χρονο σύντροφό της.

Η Emma Phillips, μητέρα ενός παιδιού, επισκέφθηκε τα επείγοντα του Νοσοκομείου του Wrexham στη Βόρεια Ουαλία τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν συνειδητοποίησε ότι ο ροζ δονητής που είχε χρησιμοποιήσει στο σεξ με τον φίλο της είχε «εξαφανιστεί» μέσα στο σώμα της, σε σημείο που δεν μπορούσε να τον φτάσει. 


Όπως ανέφερε η ίδια η νεαρή αρχικά νόμιζε ότι το αγόρι της είχε κρύψει το sex toy για να την κάνει πλάκα, έπειτα όμως ακούμπησε το χέρι χαμηλά στην κοιλιά της και ένιωσε το αντικείμενο να δονείται στο εσωτερικό του σώματός της!

Μετά το αρχικό σοκ, και αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει τον δονητή βάζοντας μια λαβίδα στον πρωκτό της, η νεαρή έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε ότι χρειαζόταν επειγόντως να μη στο χειρουργείο.

 Το πιο παράξενο ωστόσο στοιχείο αυτής της ιστορίας, δεν είναι η περιπέτεια της νεαράς (εξάλλου δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία που βρέθηκε σε αυτή τη θέση) αλλά η απόφασή της να μοιραστεί αυτό το περιστατικό με τους φίλους της στο Facebook.

«Όταν τα σεξουαλικά παιχνιδάκια τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουν ως αποτέλεσμα να περάσεις όλη την υπόλοιπη μέρα στο νοσοκομείο, μετά από τη επέμβαση για την αφαίρεση ενός ροζ δονητή από το έντερό σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Επεισοδιακό Σάββατο, έτσι», έγραψε η νεαρή στη σελίδα της αφήνοντας σίγουρα άφωνους τους φίλους της που διάβασαν το status της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου