25.11.16

Την Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη και 10 βαθμούς Κελσίου - Έρχονται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Κύμα ψύχους το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα και χιόνια στην Αττική αναμένουν οι μετεωρολόγοι τις επόμενες μέρες.

Όπως μετέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σειρά βαρομετρικών χαμηλών, αναμένεται να επηρεάσει τη δυτική Ευρώπη, καθώς θα φέρει ισχυρές βροχοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις.
Το Σαββατοκύριακο, αναμένεται τα βαρομετρικά χαμηλά να «μετακομίσουν» από τη δυτική Ευρώπη ανατολικότερα, αρχικά στην Ιταλία με τη μορφή ισχυρών βροχοπτώσεων και μετά στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από τα δυτικά προς τα ανατολικά, με βροχοπτώσεις και καταιγίδες, οι οποίες τοπικά φαίνεται να είναι και ισχυρές, με έμφαση τη δυτική Ελλάδα, αλλά και την επικράτηση ισχυρών νοτιάδων, με αποτέλεσμα την άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.
Το Σάββατο και την Κυριακή στα δυτικά κεντρικά και βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν.
Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν βροχές και θα αρχίσει σταδιακά η πτώση της θερμοκρασίας.
Την Τρίτη η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη και 10 βαθμούς Κελσίου ενώ θα σημειώνονται βροχές στα ανατολικά και νότια της χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου