24.11.16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιο κόμμα δεν δήλωνε για 16 χρόνια τα γραφεία του στην Εφορία και δεν πλήρωνε φόρους!


eforia

Το θέμα του κτιρίου στην οδό Κουμουνδούρου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκ νέου σήμερα στην εξεταστική επιτροπή η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζοντας ότι επί 16 χρόνια το κτήριο δεν είχε δηλωθεί στην εφορία με αποτέλεσμα να μην έχουν πληρωθεί οι αναλογούντες φόροι.

Πρώτος έθεσε το θέμα ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος υποστήριξε ότι το κτήριο δεν είχε δηλωθεί στην εφορία και πως στις 14 Νοεμβρίου του 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 16 διαδοχικές δηλώσεις , μία για κάθε έτος από το 2001 στην ΣΤ” Εφορία Αθηνών.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργαντά το γεγονός ότι το κτήριο δεν είχε δηλωθεί είχε ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει πληρώσει για το κτήριο ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας , ούτε ενιαίο τέλος ακινήτων νομικών προσώπων , ούτε ΕΝΦΙΑ.
“Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη” είπε ο κ. Γεωργαντάς. Ο “γαλάζιος” βουλευτής έθεσε επιπλέον και ζήτημα εξόφλησης του κουρεμένου κατά 60% δανείου που είχε ληφθεί για την εξαγορά του κτηρίου υποστηρίζοντας ότι από τα έγγραφα που υπάρχουν στην Επιτροπή δεν υπάρχει ούτε πράξη εξόφλησης του δανείου, ούτε βεβαίωση για άρση των απαιτήσεων και κυρίως της κατάσχεσης από την Τράπεζα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου