9.11.16

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ - ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ»: Ποιοι «γνώριζαν» 17 χρόνια πριν ότι ο Τραμπ θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!


trump_president2000
Τον γύρο του διαδικτύο κάνουν δύο βίντεο με τις προφητείες που εδώ και 17 χρόνια είχαν προβλέψει την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ

Oι Rage Againist the Machine αλλά και οι δημιουργοί των Simpsons είχαν προβλέψει ο καθένας με τον τρόπο του την ανάδειξη του Τραμπ στο ύψιστο αξίωμα των ΗΠΑ από το 1999 και το 2000 αντίστοιχα.
Σε βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Rage Against the Machine «Sleep Now in the Fire», που σκηνοθέτησε ο Μάικλ Μουρ και κυκλοφόρησε το 1999, εμφανίζεται ένας άνδρας που κρατά ένα πλακάτ στο οποίο αναγράφεται «Donald Trump for President».
Στο βίντεο κλιπ μάλιστα, παρουσιάζεται ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο μισητοί άνθρωποι -σαν τον… Τραμπ- έχουν πράγματι ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στον Λευκό Οίκο.
Δείτε το βίντεο (Το πλακάτ για τον Τραμπ είναι στο 1.00):
Εκτός όμως από το γνωστό ροκ συγκρότημα, και οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς The Simpsons είχε προβλέψει την άνοδο του Τραμπ από το 2000. Δείτε το απόσπασμα από το επεισόδιο με τίτλο «Bart to the Future»:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου