27.11.16

ΠΑΤΡΑ - 21 χρονος γιος πρώην βουλευτή έπεσε στο «κενό» από γέφυρα


4



Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν ένας νεαρός για άγνωστους λόγους πήδηξε στο κενό από γέφυρα της περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πως πρόκειται για τον 21χρονο γιο του πρώην βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Τηλέμαχο.
Πληροφορίες, αναφέρουν πως ο νεαρός Τηλέμαχος Νταβλούρος, φέρει πολλαπλά κατάγματα στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο ( εμπρόστιο τμήμα κεφαλής). Δεν φέρει τραύματα στην σπονδυλική στήλη. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούν το νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα, καθώς ο 21χρονος έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον. Μάλιστα, θα χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες, με τις πιθανότητες ευτυχώς να είναι με το μέρος του παιδιού. Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως αυτά κρίνονται αντιμετωπίσημα καθώς δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό του όργανο.
Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν για την πτώση. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του, πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ, που ελπίζει σε μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα!

patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου