16.11.16

ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΑΥΣΤΡΙΑΣ ! Θρίλερ με τη δολοφονία Ελληνα στη Γερμανία - Συνελήφθη 28χρονος, επίσης Ελληνας


Θρίλερ με τη δολοφονία Ελληνα στη Γερμανία - Συνελήφθη 28χρονος, επίσης Ελληνας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το μικρό χωριό Σίβας στο Ηράκλειο Κρήτης που θρηνεί για την άγρια δολοφονία του Αντώνη Χριστοφάκη, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ επαφής με 6 σφαίρες. 
Το πτώμα του βρέθηκε τυχαία, από διερχόμενο οδηγό νταλίκας, κοντά στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας. 
Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία του Μονάχου, προχώρησε στη σύλληψη ενός 28χρονου Έλληνα, ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με το θάνατο του 32χρονου και ενδεχομένως να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Αντώνη Χριστοφάκη. Μάλιστα, στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκε όπλο το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο ομογενής από την Κρήτη.
Ο ύποπτος συνελήφθη στο Μόναχο και προσήχθη ενώπιον των Βαυαρικών Αρχών που έκαναν δεκτό το αίτημα του για έκδοση στην Αυστρία.
Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι ο 28χρονος είχε σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον του θύματος αλλά και η Γερμανίδα σύζυγος του Αντώνη Χριστοφάκη έχει συλληφθεί αφού στις καταθέσεις της έπεφτε σε αντιφάσεις.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο δολοφόνος προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα του θύματος και για τον λόγο αυτό το σώμα του άτυχου Αντώνη βρέθηκε σε χαντάκι, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια δεν άφησαν τον δράστη να ολοκληρώσει το σχέδιό του.
Μιλώντας στο protothema.gr ο πατέρας του θύματος είπε: «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πώς δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο θέλω και εγώ να μάθω».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου