9.11.16

Συμμετοχή 450 αθλητών στην αναπτυξιακή ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού

Για  μια  ακόμα φορά ως εξαιρετικά επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η πρώτη  Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου  του Μεσσηνιακού  για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 Το Σάββατο  5  Νοεμβρίου  το Δημοτικό στάδιο υποδέχθηκε εκατοντάδες ανθρώπους είτε για τη συμμετοχή είτε για την παρακολούθηση της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.
Οι πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες ξεπέρασαν τους 450  η ηλικία των οποίων αντιστοιχούσε σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού του Νηπιαγωγείου και  της  Α τάξης του  Γυμνασίου.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα  διεξήχθη με μεγάλη ακρίβεια και περιλάμβανε κυρίως δρομικά  αγωνίσματα  αλλά και άλμα σε μήκος καθώς και μπαλάκι.   Οι θεατές αρκετές εκατοντάδες ενθάρρυναν συνεχώς τους αθλητές και επικρατούσε μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα  καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Οι διοργανωτές  έδωσαν έμφαση στη συμμετοχή και επιβράβευσαν όλους τους συμμετέχοντες με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής

Mετα το πέρας των αγώνων οι αθλητές και συνοδοί γεύτηκαν εδέσματα που προσέφεραν οι χορηγοί μας και παρασκεύασαν οι γυναίκες του τμήματος φίλων του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΎ τις οποίες ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ευχαριστεί τους χορηγούς του τμήματος στίβου που με την οικονομική  συμβολή τους συντελούν στη απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της χώρας. Η βοήθειά τους είναι καθοριστική για να συνεχίσει ο σύλλογος  να προσφέρει στη νεολαία της πόλης μας αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να παράγει αθλητικό έργο αντάξιο της ιστορίας του.

Οι χορηγοί μας είναι

1.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ   ΑΛΜΑ ΣΠΟΡ
3.ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΗΣ
4.ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑE
5. XΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ 
6. ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΙΚΟΝΑ  ΚΑΙ ΗΧΟΣ -  Χ. ΣΥΚΑΣ
7.ΣΥΚΙΚΗ
8.ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΟΥ
9.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΒΕΤ
10. ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ  ΒΡΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.HONDOS CENTER.
12.ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
13.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΝ Line
14.ΧΑΡΜΑ
15.ΠΑΡΑΔΟΣΗ
16.ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
17.ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Η επιτυχημένη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή  των προπονητών του τμήματος στίβου Άρη Τριανταφυλλόπουλου   Ελίνας Χαντζή,  Γιάννη Καλυβιώτη,  Γιάννη Σταυρόπουλου,  Γιάννας Κοστρίβα  , Μαρίας Χρονοπούλου, Χαράς Χιουρέα  Χάτζου Θεοδωρου και Ελένης Θεοδωρακοπούλου Στην  επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα  και η ομάδα των εθελοντών που την αποτελούσαν, ο καθηγητές φυσικής αγωγής Τασσιόπουλος Ευτύχης   Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος    Κανελλόπουλος  Γεώργιος και οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους καθώς και στον Αθλητικό  Οργανισμό  του Δήμου για τη διάθεση της εγκατάστασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου