5.11.16

ΣΟΚ στα Πετράλωνα: 50χρονος Αφγανός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κορίτσι

Μια υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 50χρονος Αφγανός ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αφγανός ήταν σύντροφος της 40χρονης μητέρας του ανήλικου κοριτσιού από την Αλβανία. Η μητέρα είχε εμπιστοσύνη στον Αφγανό, δίχως να γνωρίζει τις αρρωστημένες του ορέξεις και πολλές φορές τον άφηνε μόνο με τις κόρες της.
Η γυναίκα από την Αλβανία ζούσε με τις τρεις ανήλικες κόρες της και δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε στο 10χρονο κοριτσάκι της.
Όταν εκείνη έφευγε αμέριμνη για δουλειά εκείνος έπιανε το ανήλικο κοριτσάκι και ασελγούσε πάνω του. Το αθώο παιδάκι άρχισε και είχε διαφορετική συμπεριφορά μπροστά στην μητέρα ώσπου μια μέρα έσπασε την σιωπή της και μίλησε στην μητέρα της για τη φρίκη που βίωνε.
Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, όταν έμαθε για τις άρρωστες πράξεις του συντρόφου της, του επιτέθηκε ζητώντας να μάθει την αλήθεια . Φυσικά εκείνος αρνήθηκε τα πάντα όμως η μητέρα άρχισε να είναι πιο προσεκτική και διαπίστωσε μόνη της αυτά που δεν είχε φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.
Στην αρχή από φόβο όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς δεν τον μπορούσε να τον καταγγείλει. Μετά από καθυστέρηση ένα μήνα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανηλίκων που παρακολούθησε και συνέλαβε τον 50χρονο.
Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του βρέθηκαν και αρκετές περούκες. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται, ότι ο Αφγανός έχει πιθανόν προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του και σε άλλα κοριτσάκια, γι αυτό και η προσπάθεια μεταμόρφωσης του με περούκες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου