14.11.16

ΑΘΗΝΑ - 7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ FITNESS

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  θα διεξαχθεί  17-18 Νοεμβρίου το 7ο Διεθνές Συνέδριο Fitness, με την συμμετοχή εισηγητών και εκπροσώπων  από όλο τον κόσμο.

Το International Standards Meeting είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον τομέα του fitness (ISM) και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον Εργοδοτών, παρόχων κατάρτισης, προμηθευτών, αλλά και διάφορων εθνικών ενώσεων από όλο τον κόσμο.

Το ISM παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία ενημέρωσης σχετικά με την διασφάλιση υψηλότερων πρότυπων προσόντων και της παροχής κατάρτισης για το εργατικό δυναμικό στο τομέα του fitness.
Στο πλαίσιο αυτό το ISM που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, έχει τρεις βασικούς άξονες:
1)Να δοθεί Έμφαση στην αξία και στο σκοπό της σταδιοδρομίας επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD).
2)Ανάλυση των αλλαγών και γενική εικόνα λειτουργίας του συστήματος θεώρησης του μαθήματος στο τομέα των δεξιοτήτων.
3)Ανακοίνωση και επιβεβαίωση ενός νέου συνόλου εκπαιδευτικών προτύπων για τους εκπαιδευτές της προ-σχεδιασμένης ομαδικής άσκησης.
Όλα αυτά είναι οι φιλόδοξοι στόχοι με βάση τους οποίους εργοδότες και άλλοι σημαντικοί παράγοντες θα λειτουργήσουν στο άμεσο μέλλον στο τομέα του fitness.
Όλοι οι σύνεδροι από τις: ΗΠΑ, Ρωσία, Μεγάλη Βρεττανία, Βουλγαρία, Σερβία,  Ιταλία, Κροατία, Δανία, Κύπρο, Ηνωμένα Aραβικά Eμιράτα, Σουηδία, Γαλλία, Αίγυπτο,Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Λιθουανία και άλλες χώρες, θα συμμετέχουν στις θεματικές ενότητες, διαμορφώνοντας έτσι και τα συμπεράσματα της επιτροπής επαγγελματικών προτύπων του συνεδρίου.
Το Διεθνές συνέδριο Fitness υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου