3.11.16

Έκαναν φτερά τα 70.000 ευρώ που είχε κρυμμένα σε... δοχείο φέτας!

Μια ασυνήθιστη κλοπή ερευνά Αστυνομικό Τμήμα μετά από μήνυση 60χρονης κατά αγνώστων, όταν είδε να κάνει… φτερά χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ που είχε κρυμμένο σε δοχείο φέτας, σε αποθήκη του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα της παθούσης, στο ΑΤ Φαρκαδόνας στον νομό Τρικάλων, τα χρήματα αποτελούσαν οικονομίες ετών, τις οποίες και θεώρησε πιο ασφαλές -λόγω της ασταθούς οικονομικής κατάστασης- να φυλάξει σε ιδιωτικό χώρο και δη στο δοχείο της φέτας.
Η υπόθεση, την οποία αποκάλυψε η ιστοσελίδα της περιοχής KriniTrikalon.gr, ήρθε στη δημοσιότητα μετά τη μήνυση της 60χρονης στις αστυνομικές αρχές, όταν προ μερικών ημερών άνοιξε το δοχείο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, στη θέση των οποίων είχαν μάλιστα τοποθετηθεί φύλλα εφημερίδων.
Να σημειωθεί ότι ο πιθανός χρόνος του συμβάντος προσδιορίζεται εντός του Σεπτεμβρίου, τότε που η παθούσα είχε ελέγξει τελευταία φορά ότι τα χρήματα ήταν μέσα στο δοχείο. Τη σχετική προανάκριση διενεργούν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, σε γνώση φυσικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ενώ προσώρας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου