«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

22.11.16

Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μετά από 7 μήνες

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στην Οία της Σαντορίνης για να κάνει μια βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. 

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 46χρονου Γ.Χ από την Σαντορίνη, τα ίχνη του οποία είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο. 
Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στην Οία της Σαντορίνης για να κάνει μια βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Το πτώμα που εντοπίστηκε από τουρίστες οι οποίοι έκαναν πεζοπορία βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το μεσημέρι της Κυριακής.
Ωστόσο, εκείνο που έδωσε περισσότερα στοιχεία ήταν το ρολόι που βρέθηκε στο σημείο καθώς εικάζεται πως ανήκει στον εως τώρα αγνοούμενο. Ο 46χρονος, πιο συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου είχε βγει από το σπίτι προκειμένου να κάνει μια βόλτα, όμως όσο περνούσε η ώρα εκείνος δεν γυρνούσε κάτι που έκανε αμέσως τους οικείους του να δηλώσουν την εξαφάνιση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε και σήμα Omnibus Alert.
Oι συγγενείς του 46χρονου που κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αν η σορός ανήκει στον συγγενή τους, επιβεβαίωσαν ότι το ρολό που φορούσε ήταν το δικό του. Ωστόσο, ελήφθησαν και δείγματα γενετικού υλικού για να εξακριβωθεί αν η σορός ανήκει στον 46χρονο. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή έτσι ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τα αίτια θανάτου, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση της σορού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στην εξαγωγή συμπεράσματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου