20.11.16

ΦΩΤΟ - Η Ρένα Δούρου έκανε λογαριασμό 900 ευρώ σε μαγαζί, για να τον πληρώσει η Περιφέρεια

Eυτυχώς σε καιρούς χαλεπούς κάποια από τα πολιτικά στελέχη της χώρας μας θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές μεσογειακού γκλάμουρ που ζήσαμε στην προ κρίσης εποχή !.

Έτσι και η Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Δύναμη Ζωής”, έβγαλε το γραφείο του Περιφεριακού Ταμείου Ανάπτυξης του οποίου είναι πρόεδρος στα καλύτερα μαγαζιά, χωρίς να νοιάζεται για τα φράγκα.
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, το Ταμείο θα πληρώσει 725,81 ευρώ συν ΦΠΑ 24% 174,19 ευρώ (σύνολο 900 ευρώ) για να πληρώσει το πτωχό τραπέζι της περιφερειάρχου. 
Το οποίο εκτός κι αν είχε 40 άτομα στο παρεάκι, είναι ένα αρκετά πριγκηπικό ποσό. 
Την ίδια στιγμή, το ποσό που δίνει η Περιφέρεια Αττικής σε κάθε οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα είναι 100 ευρώ. Αν φυσικά είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), στην Περιφέρεια Αττικής, έχουν υπογράψει συμφωνία με τη ΔΕΗ και την τηρούν.
Το σκεπτικό της συγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης είναι σίγουρα  αφενός, να θυμίσει ότι οι Έλληνες δεν είναι φτιαγμένοι για (να βλέπουν) φτήνιες. Επίσης, συμβάλλει και στο να τονωθεί η ανάπτυξη στον τομέα του επισιτισμού στη Γλυφάδα.
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae
Την αποκάλυψη έκανε η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Δέσποινα Κουτσούμπα. Για να μην έχετε την απορία, ο λογαριασμός έγινε στο κλασάτο Mezze.
43
Προφανώς η Ρένα Δούρου παραμένει πιστή στο πνεύμα του χαιρετισμού της τον οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής:
“Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής συνιστά έναν σοβαρό αναπτυξιακό μοχλό, επιτελώντας χρήσιμο έργο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό που χαράσσει η Περιφέρειας Αττικής.
Έναν σχεδιασμό που εστιάζει αφενός στην αντιμετώπιση των οξυμένων κοινωνικών αναγκών μέσα από ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με έμφαση στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την απασχόληση, την εξωστρέφεια.”
Ευχαριστούμε Ρένα, με κάτι τέτοια ξεχνάμε τη μιζέρια που περνάμε. Πρέπει κάποιος σε αυτή τη χώρα τουλάχιστον να τη βγάζει σα πρίγκηπας. Θα τη βγάζουμε κι εμείς σε λίγο με την αύξηση του βασικού μισθού που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Luben.tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου