11.11.16

Είκοσι χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά που πέταξε το εγγόνι της ζωντανό στα σκουπίδια

Είκοσι χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά που πέταξε το εγγόνι της ζωντανό στα σκουπίδια
Σε ποινή φυλάκισης 20 ετών με το ελαφρυντικό ότι τέλεσε την πράξη της ευρισκόμενη σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής, καταδικάστηκε από το ΜΟΔ Κακουργημάτων της Πάτρας η 45χρονη Αλβανίδα, γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην χωματερή «Δροσελή» του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης από ρακοσυλλέκτες στις 12 Αυγούστου 2013
Η άσπλαχνη γιαγιά με την βοήθεια της 23χρονης κόρης της, προσπάθησε να εξαφανίσει το νεογέννητο μετά την γέννησή του στην οικία τους και αφού το τύλιξαν με μια κουβέρτα το πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων στο Νεοχώρι Κυλλήνης όπου διέμεναν, για να εντοπιστεί μετά από αρκετές ώρες νεκρό στην χωματερή .
Η 23χρονη κόρη της , που κατηγορήθηκε για συνέργεια σε παιδοκτονία, έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 10 ετών, ενώ το περασμένο Ιανουάριο αποφυλακίστηκε.
Η κόρη της 45χρονης είχε γεννήσει στην τουαλέτα του σπιτιού και η γιαγιά πήρε το βρέφος, του έκοψε τον ομφάλιο λώρο και αφού το τύλιξε με μια πετσέτα το πέταξε μέσα στον κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι τους . Στην συνέχεια οι ρακοσυλλέκτες βρήκαν το βρέφος νεκρό και μελανιασμένο στην κεντρική χωματερή και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του Δήμου.
Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου είχε μεταφερθεί η σορός του νεκρού βρέφους , το μικρό αγοράκι που είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη , ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο» που σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ήταν ζωντανό.
Πηγή:Κουτί Πανδώρας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου