5.11.16

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Πέθανε στην αγκαλιά της μια μέρα μετά την πρόταση γάμου

Συγκλονιστική ιστορία! Πέθανε στην αγκαλιά της μια μέρα μετά την πρόταση γάμου
Προκαλεί συγκίνηση η τραγική ιστορία του ζευγαριού.
Στα χέρια της συντρόφου του Sally Mondryk, ενώ γύριζαν από τις διακοπές μιας ζωής στην Αμερική πέθανε ο 55χρονος Martyn Foulds.

Ο πατέρας δύο παιδιών αρρώστησε στις διακοπές τους και αποφάσισαν νε γυρίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατέρρευσε όμως και πέθανε μέσα στην πτήση, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είχε όγκο 15 εκατοστών που μπλόκαρε το έντερό του.

Είχαν περάσει μόνο 24 ώρες από τότε που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Grand Canyon και απολάμβαναν το ταξίδι μιας ζωής στις ΗΠΑ. Ξαφνικά ο 55χρονος άρχισε να κάνει εμετό και να υποφέρει από φριχτούς πόνους στην πλάτη ενώ βρίσκονταν στο Λος Άντζελες.
Είχαν προγραμματίσει να επισκεφθούν το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες και τη Φλόριντα, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν όταν ο διευθυντής τράπεζας Lloyds αρρώστησε. Η κατάσταση της υγείας του όμως επιδεινώθηκε μέσα στο αεροπλάνο και πέθανε στην αγκαλιά της αρραβωνιαστικιάς του.
«Ένιωθα μουδιασμένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και ένιωθα ότι έβλεπα κάποιον άλλο να πεθαίνει. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα. 300 άνθρωποι τον έβλεπαν να πεθαίνει. Είχα το κεφάλι του στα χέρια. Προσπαθούσε να με απομακρύνει αλλά δεν τον άφηνα. Τον κρατούσα με τέτοιο τρόπο να με κοιτάζει και τον ρωτούσα αν αισθανόταν καλά. Μου είπε ότι ήταν μια χαρά και πέθανε. Δύο γιατροί τον μετέφεραν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου όσο πιο γρήγορα μπορούσαν».

Ο πιλότος άλλαξε την πορεία και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο πιο κοντινό αεροδρόμιο, στον Καναδά. Οι γιατροί του έκαναν CPR μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, αλλά ανακηρύχθηκε νεκρός πριν προσγειωθεί.
«Ήταν άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους τους άλλους περισσότερο από ό,τι για τον εαυτό του και για αυτό πιθανότατα δεν είχε πάει στον γιατρό νωρίτερα. Έχω ορισμένες φανταστικές αναμνήσεις από τις διακοπές αλλά και κάποιες απίστευτα οδυνηρές. Ωστόσο πρόλαβε να μου δείξει αυτά που ήθελε. Σχεδιάζαμε ένα λαμπρό μέλλον».




 newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου