10.11.16

Η σέξι μανούλα, Ιβάνκα Τραμπ

Τι κάνει και διατηρείται τόσο καλλίγραμμη;

Μέσα από την προεκλογική εκστρατεία καθώς και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, γνωρίσαμε και την κόρη του, γνωστή και ως Ιβάνκα Τραμπ.
H 35χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο και συγγραφέας δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητη με αυτήν την αψεγάδιαστη σιλουέτα, τις γυμνασμένες καμπύλες, τα πανύψηλα πόδια και την επίπεδη κοιλιά.
Με ύψος 1,80, βάρος 64 κιλά και με ήδη τρεις γέννες στο ιστορικό της, η Ιβάνκα διατηρεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα που όλες θα ζηλεύαμε και μια λαμπερή επιδερμίδα που μπορεί να ανταγωνιστεί 20άρας.
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που το 2007 βρισκόταν μέσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου!
Πως τα καταφέρνει όμως;
Τι γυμναστική και τι διατροφή ακολουθεί;
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιβάνκα αποφεύγει τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.
Πρωταγωνιστές στη διατροφή της που ενισχύουν το λαμπερό της δέρμα και διατηρούν τη σιλουέτα της αδύνατη, είναι το κοτόπουλο, ο σολομός και τα αυγά. Επιπλέον, έχει εμμονή με τις σούπες λαχανικών, οι οποίες έχουν λίγες θερμίδες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Η Ιβάνκα για 8 μέρες στο παρελθόν είχε ακολουθήσει μια ακραία δίαιτα που συμπεριλάμβανε μόνο την κατανάλωση πράσινων smoothie!
Η σέξι μανούλα είναι λάτρης της καλής και της υγιεινής ζωής. Μια από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι η yoga, κάτι που πλέον μπορεί να απολαμβάνει και με τα τρία της παιδιά.
Επίσης, όταν έχει ελεύθερο χρόνο με τον άντρα της, αντί να πάνε σε ένα καλό εστιατόριο ή σε κάποιο μπαρ προτιμούν να παίζουν τένις και να αθλούνται.
Η Ιβάνκα τα Σαββατοκύριακα κάνει “ψηφιακή αποτοξίνωση”. Μένει μακριά από το κινητό, το tablet και την τηλεόραση και προσπαθεί να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας χορό και pilates.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου