22.11.16

Ερωτικό Φενγκ Σούι: Πώς θα πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας

Με μικρές αλλαγές στη κρεβατοκάμαρά σας, και τις οδηγίες του Φενγκ Σούι, θα βάλετε "φωτιά" στο κρεβάτι σας.

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας με χρώματα που έχουν θετική ενέργεια στον χώρο και θα τονώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Για να κάνετε το κρεβάτι σας να... τρίζει, ακολουθήστε τους κανόνες του ερωτικού Φενγκ Σούι. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί στην γερμανική εφημερίδα "Bild".
Κρεβάτι
Αντί να επιλέξετε ένα κρεβάτι από μέταλλο και πλαστικό, προτιμήστε ένα ξύλινο με στρογγυλεμένες άκρες. Το ιδανικό στρώμα feng shui θα πρέπει να "προσαρμόζεται" στο σώμα, να είναι άνετο και φιλόξενο. Το κρεβάτι θα πρέπει να ακουμπάει στον τοίχο και όχι να είναι τοποθετημένο στη μέση του δωματίου.
Μαξιλάρι
Οι σύμβουλοι feng shui προτείνουν πως θα πρέπει να υπάρχουν πάνω στο κρεβάτι δύο μεγάλα μαξιλάρια και ένα μικρότερο, το οποίο θα είναι χρήσιμο και πέραν του ύπνου. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί κάτω από τη λεκάνη.
Κλινοσκεπάσματα
Ξεχάστε τα τιγρέ μοτίβα, τα σατέν και τα μεταξωτά σεντόνια. Επιλέξτε μονόχρωμα σχέδια και κυρίως τα βαμβακερά υφάσματα, που είναι "φιλικά" στο δέρμα.
Αισθησιακές γωνίες
Σύμφωνα με το feng shui, σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν γωνιές, που, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, σ' ένα ξύλινο τραπέζι, τοποθετήστε διακοσμητικά ανά ζεύγη. Για παράδειγμα, δύο όμορφες λάμπες, δύο ίδια βάζα, δύο απλά κηροπήγια... Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται το αίσθημα της συντροφικότητας.
Βάλτε αισθησιασμό στην κρεβατοκάμαρά σας
Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας θα πρέπει να μένει ανέπαφος από την καθημερινότητα. Μην αφήνετε τη σιδερώστρα, τα άπλυτα ακόμα και τους υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα ακόμη και την τηλεόραση στο χώρο όπου θέλετε να κάνετε σεξ. Εάν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι θα πρέπει να μένει αχρησιμοποίητος.
Απαλές αποχρώσεις
Χρώματα όπως το λευκό, το απαλό καφέ, οι γήινοι τόνοι, το άτονο μπλε και το γκρι είναι σύμφωνα με τους κανόνες του feng shui, ξεκουράζουν και χαλαρώνουν. Χρώματα που θεωρούνται αισθησιακά, όπως το βαθύ κόκκινο και το μαύρο, μας "μπλοκάρουν" στο κρεβάτι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου