27.11.16

ΧΙΟΝΙΑΣ ΕΠΡΕΣ !!! Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας: Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Με χιονιά - εξπρές θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις μακροπρόθεσμες προβλέψεις της για Δευτέρα και Τρίτη δίνει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές.

Από Δευτέρα έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στο λεκανοπέδιο, με βάση τα στοιχεία που δίνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Αναλυτική πρόγνωση:
Τη Δευτέρα (28/11) στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά.
 Οι άνεμοι στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση στα βόρεια.
Την Τρίτη (29/11) και την Τετάρτη (30/11) προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά και νότια τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πιθανόν στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.
Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου