9.11.16

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Άφησαν ελεύθερους ιερόσυλους και τους έπιασαν με ηρωίνη!

Βρήκαν πάνω τους 6,5 γραμμάρια ηρωίνης και εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν συνταγή γιατρού

Τρεις μήνες πριν, είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τη σύλληψή τους δυο ιερόσυλοι χρήστες ναρκωτικών οι οποίοι είχαν διαρρήξει οκτώ εκκλησίες σε περιοχές της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας. 

Όμως, συνελήφθησαν και πάλι πριν από λίγες ημέρες, αυτή τη φορά με ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έλεγχο στην Μπούκα Μεσσηνίας στον 39χρονο από το Τσαπί Κορώνης και τον 41χρονο από την κοινότητα Εύα, βρήκαν πάνω τους 6,5 γραμμάρια ηρωίνης και εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν συνταγή γιατρού. Έτσι, τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση.

Οι δράστες, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, είχαν συλληφθεί και άλλες φορές για τα ίδια αδικήματα. Ωστόσο, σε βάρος τους εκκρεμεί και η δικογραφία για κλοπές σε εκκλησίες, για τις οποίες είχαν συλληφθεί στις 2 Αυγούστου μαζί με μια 32χρονη. 

Τότε, η Ασφάλεια Καλαμάτας τους είχε «χρεώσει» πέντε κλοπές και τρεις απόπειρες σε ναούς σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης στη Μεσσηνία και σε μια κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης στην Αρκαδία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου