17.11.16

Η ΕΡΤ για την κάλυψη Ομπάμα

Με τίτλο «Η ΕΡΤ των μεγάλων μεταδόσεων» η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εξέδωσε δελτίο Τύπου. Αναφέρεται όχι μόνο στην τηλεοπτική αλλά και στην ιντρνετική κάλυψη της επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα.  
 Υποστηρίζει:
«Σε όλο τον κόσμο η εικόνα της ΕΡΤ από την επίσκεψη Ομπάμα.
Με άρτιο τρόπο κάλυψε η ΕΡΤ την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας εικόνα σε όλα τα ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.
»Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας – δημοσιογράφοι, τεχνικοί και εργαζόμενοι κάθε ειδικότητας – δούλεψαν με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, δικαιώνοντας για μία ακόμα φορά τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πολιτών για την ΕΡΤ.
»Μεγάλη ήταν και η διάχυση της εικόνας της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου, καθώς η δημόσια ραδιοτηλεόραση διέθεσε σε 400.000 χρήστες τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ1 σε πραγματικό χρόνο και υψηλή ποιότητα (720p). Το www.ert.gr και το webtv.ert.gr διέθεσαν περισσότερες από 290.000 σελίδες, ενώ είναι ενδεικτικό ότι στα social media οι λογαριασμοί της ΕΡΤ είχαν 155.000 άτομα (reach) μόνο στις αναγγελίες για το live streaming.
»Η άψογη κάλυψη της ΕΡΤ επιβεβαιώνεται και από δεκάδες συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και emails που απέστειλαν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά και τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο.
»ΕΡΤ, πάντα μπροστά στα μεγάλα γεγονότα»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου