11.11.16

Άνοιξε το σπίτι της στον ... εφιάλτη - Το επικίνδυνο "αστείο" με τις μοιραίες συνέπειες

Μια υπόθεση για την περιπέτεια - με δραματικές συνέπειες - μιας 59χρονης γυναίκας

Μια φιλική συντροφιά που μετατράπηκε σε ... εφιάλτη.

 Μια παρέα που κατέληξε σε ... περιπέτεια με δραματικές συνέπειες για μια 59χρονη -σήμερα- γυναίκα αναβίωσε στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. 
Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό ενώ στο εδώλιο κάθισαν δυο Ηρακλειώτες που μαζί με δυο ακόμα άτομα αγνώστων στοιχείων κατηγορούνται ότι προκάλεσαν την άνευ προηγουμένου περιπέτεια για την 59χρονη. 
Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό είχε σημειωθεί το 2006 όπου η παρέα των τεσσάρων ανδρών είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι της γυναίκας. Η κατάσταση όπως περιγράφηκε από το δικαστήριο ξέφυγε αφού όπως ειπώθηκε η παρέα έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ στη συνέχεια για ... πλάκα έβαλαν ένα ξύλο στον κόλπο της 59χρονης γυναίκας. 
Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών αλλά είχε πάρει ηρεμιστικά τα οποία της είχαν χορηγηθεί εξ αιτίας ενός σοβαρού τροχαίο με αποτέλεσμα η αντίληψη και τα αντανακλαστικά της να έχουν επηρεαστεί να να μην μπορεί να αντιδράσει με νηφαλιότητα ...
Το επικίνδυνο αυτό αστείο είχε μοιραίες συνέπειες για την υγεία της αφού η γυναίκα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πάθει αιμορραγία και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και λόγω του προβλήματος που προέκυψε στη συνέχεια να πάθει τέτανο και να υποστεί ανακοπή ενώ χρειάστηκε να μείνει για 2.5 μήνες στην εντατική.
Οι δυο Ηρακλειώτες καταδικάστηκαν και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό με την κατηγορία του βιασμού. Μάλιστα το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τους είχε καταδικάσει σε τρία χρόνια. Ωστόσο επειδή απουσίαζε κατά την ακροαματική διαδικασία ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είχε υποβάλει αίτημα ακύρωσης προκειμένου να είναι παρών στο δικαστήριο. 
Το δικαστήριο πραγματοποιήθηκε ξανά και επέβαλε την ίδια ποινή 3 χρόνια εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.






πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου