14.11.16

ΠΟΛΗ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΑΘΗΝΑ! Απαγόρευση συγκεντρώσεων, κλειστοί σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, διακοπή της κυκλοφορίας και χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός!


athina_metro

Νεκρή πόλη θα θυμίζει αύριο το κέντρο της Αθήνας αφού τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα και μετά από εντολή της Αστυνομίας λόγω της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα, αύριο Τρίτη στις 12.00 θα κλείσουν οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ , Μ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ και ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ και μέχρι νεοτέρας. Επίσης από τις 10.20 π.μ. ως τις 11.20 π.μ. δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από και προς το Αεροδρόμιο.
Παράλληλα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύονται πορείες και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο της Αθήνας από τις 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα και από 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ουσιαστικά συγκεντρώσεις επιτρέπονται μόνο στην Ομόνοια και στα Προπύλαια μέχρι το ύψος της οδού Αμερικής και φυσικά στο Πολυτεχνείο.
Η απαγόρευση αφορά και όλους τους δρόμους που θα περνά ο Ομπάμα από Αεροδρόμιο, η περιοχή γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης από 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης.
Να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ καλεί σε μεγάλη συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια ενώ πολλές αναρχικές ομάδες καλούν σε συγκέντρωση στην Πατησιών και Στουρνάρη, έξω από το Πολυτεχνείο και πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός ενώ το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε φρούριο.
Μεγάλη αναμένεται και η ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ γίνεται γνωστό ότι κατά το διήμερο (15 και 16-11-2016) της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. BARACK OBAMA , θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του Λεκανοπεδίου της Αττικής.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Και στάση εργασίας στο Μετρό
Κανονικά θα κυκλοφορούν την Τρίτη οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στο Μετρό και το Τραμ.
Ως εκ τούτου, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του Μετρό και του Τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου