21.11.16

Πλήρωσε για να αγοράσει χωράφι που δεν… υπήρχε στην Άρτα

Πλήρωσε για να αγοράσει χωράφι που δεν… υπήρχε στην Άρτα
Στα νύχια ενός νεαρού απατεώνα ο οποίος πωλούσε… αέρα, έπεσε μια 31χρονη γυναίκα από την Άρτα, η οποία δελεάστηκε από την ασυνήθιστα χαμηλή τιμή που ζητούσε με αγγελία για την πώληση των δικαιωμάτων κατοχής αγροτεμαχίων και πλήρωσε αδρά για να τα αποκτήσει.
Η 31χρονη είδε σε μια εφημερίδα την αγγελία την οποία είχε αναρτήσει ο φερόμενος ως πωλητής της γης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να διαπραγματευτεί την τιμή της αγοράς. Αφού συμφώνησαν, ο δράστης κατάφερε να την πείσει να καταθέσει τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, πράγμα που έκανε την περασμένη Τρίτη. Ωστόσο, δεν παρέλαβε ποτέ τους τίτλους ιδιοκτησίας που περίμενε και αναγκάστηκε να καταφύγει στην Ασφάλεια, που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον απατεώνα.
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν ο νεαρός έχει εξαπατήσει και άλλα ανυποψίαστα θύματα, ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου